31. marts 2015

Biograftur - Hjem!

Vi var i biffen i eftermiddag og se HJEM. Ihhh, den er altså go' og fedt soundtrack. Glæder os til den engang kommer på Netflix så vi kan se den igen. Så har du yngre børn som skal underholdes, kan den varmt anbefales. Den kan også helt sikkert anbefales til forældrene. manden og jeg var yderst underholdt, der blev grinet og fældet en tårer. Jo, det er en all around film.

Vi vågnede ellers i morges til snevejr??? Hmmm... det er altså forår og ferie så gider du lige mister vejrmand, at styre det der vejr! Nå, men det blev hurtigt mere regn og resten af dagen har bare været grå men det er da også ok. Især når planerne lyder på biotur og efterfølgende Mac D. For det må man gerne når det er ferie, jo jo! Vi mødte også flere vi kendt både i bio og på Mac D så vi var vist ikke ene om, at synes dagen i dag stod på hygge. Is var da en nødvendighed til dessert i det her gråvejr, synes du ik'??

I morgen er det slappe af dag eller noget. Prinsessepigen vil bage så mon ikke det bliver en af aktiviterne. Faren og hende har i hvert fald googlet opskrifter.
Jeg har en bog jeg skal ha' læst. Den var lidt træg at komme i gang med men nu er den fantastisk.

Nå, jeg har en date med 3 skønne piger på byens pizzaria så jeg vil overlade mand og børn til dem selv.
4 kommentarer:

 1. Lyder hyggeligt og da jeg kan se at indlægget er skrevet i går, må jeg gå ud fra at du rent faktisk forlod familien og tøsehyggede på pizzaria med veninderne i stedet. Lyder ellers som en aprilsnar - dig, som er sådan et familiemennesker Mette (som en anden en jeg kender).

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi havde slet ikke tænkt på det med aprilsnar:) ja, jeg kom afsted og fik lækker lækker pizza og en yummy cafe latte til dessert. Hyggeligt at se tøserne og som altid blev vi enige om, at det må vi gøre lidt oftere.

   Slet
 2. Den har jeg slet ikke hørt om. Den må jeg kigge efter herude:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er virkelig sød så håbe du finder den:) Tror du kan finde den på nettet på en eller anden måde:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...