12. marts 2015

En snak eller foredrag?

Eller terapi?? Det er muligvis lidt af hvert men det vigtigste er jeg synes det er fedt, at få lov til. Og det er dejligt min neurolog synes han kan bruge mig.
Så i morgen skal jeg fortælle om mit sygdomsforløb (efterhånden 8 år det handler om) primært, hvordan det blev opdaget. Det er en masse neurologer med sclerose som speciale eller noget i den retning, der sidder og lytter til mine ord.
At få lov at fortælle, er ret terapi-agtigt så det er noget af det jeg får ud af det. Jeg håber også, at det jeg fortæller gør en forskel. Det er rart man kan bruges til noget og så er jeg ret glad for at tale sådan generelt... Win Win!

I morgen er det fredag, yeah!! Så når snakken er slut er det weekend, yeah igen!! Prinsessepigen skal til fø'sdagsfest og mindstemanden lege med bedstevennen. Faren skal spille fodbold og jeg skal læse. Den bog jeg lige er startet, er rigtig go ' men godt nok også sådan lidt skræmmende. Skræmmende fordi den handler om hukommelsestab som bare må være sååååååå forfærdeligt at opleve, synes du ik'?

Hvad skal du lave i weekenden?

Du må i hvert fald ha' en rigtig dejlig en af slagsen.


6 kommentarer:

 1. Jeg er sikker på, at det du kan fortælle og dele gør en forskel!Åh, ja, kan sagtens sætte mig ind, at det virker som terapi at fortælle...sådan har jeg det også (og at skrive som terapi). Og sikke en dejlig weekend I går i møde. Vi har ikke de store planer..hygge med legeplads, pandekager og forhåbentligt også lidt strik og lydbog til moderen;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ingrid:) det gik fint og de stillede mange spørgsmål. Lyder som en rigtig dejlig weekend til jer:) Håber der bliver lydbog og strikketid:)

   Slet
 2. Hvor er det fint, at du 'bliver brugt' på den måde. Du nyder det, og neurologerne bliver klogere. Win-win som skriver :-) Hvis det står til mig, skal vi ikke lave ret meget i denne weekend. Jeg trænger til bare at få lidt tid til at reducere mine bunker ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gik super i dag og de stillede rigtig mange spørgsmål:) Håber du får slappet af i weekenden:)

   Slet
 3. Dejligt med endnu en givende lær-de-ikke-vidende-læger sclerose-dosis.
  Håber du har fået slappet af, været sammen med familien, læst i din skræmmende bog og måske også set en film?! I morgen starter en ny uge. (Jeg er ellers klar på weekend oven på en fyldt weekend).

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, tak vi har rigtig slappet af:) Vi så faktisk en go' film på netflix lørdag aften. This is 40. Den var vildt sjov og mere. Paul Rudd er manden. Kan varmt anbefale den:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...