27. marts 2015

FERIE!

YEAH!!! I dag henter jeg prinsessepigen, hendes veninde, mindstemanden og hans kammerat kl 12 og så er det ferie.....

Det glæder vi os til og af flere årsager går turen ikke over til farmor og farfar i England i år (det er rykket til kristihimmelfartsferien) og derfor holdes påsken herhjemme. Vi har alle fri i mange mange dage, der er ikke alt for mange planer men noget med en bif-tur, Mac D, venindehygge på lokalt pizzaria til moren, skatepark og familiehygge med dertilhørende lækkert frokostbord. Der er også lidt halve aftaler på programmet som måske bliver til noget. Måske jeg ikke startede indlægget her med den rigtige beskrivelse for når jeg læser det, lyder det egentlig til der er ret mange planer. Nå, pyt med om det er mange eller lidt for vi glæder os til det hele og til bare at holde fri....

Ungerne er en anelse bekymrede for, om Påskeharen nu også kommer - Vi er jo normalt i England i påsken og der kommer den altid i stor stil. Jeg har beroliget dem med, at ligesom Julemanden så ved Påskeharen godt, at vi er i Danmark i år.
Jeg har også rendt forvirret rundt for at sikre Påskeharen nu også har det der skal bruges. Skulle være styr på det. Næsten.....

Nå, men over and out fra mig.

GO' PÅSKE.


7 kommentarer:

 1. Rigtig god ferie. Helt uden planer. Eller ... ;-) Det lyder som om, I får nok nok at se til, men så længe det alt sammen er hyggeligt og foregår i eget tempo, så er det jo lige, som det skal være :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi tak. Ja, der var vist flere planer end jeg lige havde set:) Det gør nu ikke noget når det er noget vi hygger med:)

   Slet
 2. God påskeferie til jer. Som allerede er startet iflg. uret. Jeres planer lyder mest som ikke-planer, da de alle er lystbetonede ... og så er det jo stadig afslappende ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:) Ja vi glæder os til en dejlig ferie:)

   Slet
 3. Det lyder som en af de gode påsker, I har i udsigt - især hvis påskeharen kan finde ud af, at I er i Danmark :-)
  Rigtig god påske til jer også!

  SvarSlet
 4. Rigtig god påske til dig og familien!

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...