25. marts 2015

Frem eller tilbage??

MS Bloggen har jeg i dag skrevet et indlæg med lige den titel. Jeg vil derfor ikke skrive det igen her, for I kan læse indlægget lige her. Når så du har læst det må du rigtig gerne skrive en kommentar her og fortælle mig, om du ville vælge frem eller tilbage.

Det er da vist en rigtig cliffhanger jeg efterlader her, hva'? Nå, men jeg håber du vil læse med og svare for jeg synes det er interessant. Du kunne jo også selv lave et blogindlæg, om det her frem eller tilbage. Jeg vil rigtig gerne læse det.

6 kommentarer:

 1. Arj øv. Sikke et dilemma. Rød eller blå ... bum bum bum ... inden jeg svarer, vil jeg gerne have lov til at ringe til en ven :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ha ha ha det gør du bare:)

   Slet
 2. Jeg ville ALDRIG turde gå 10 år ud i fremtiden. Sæt nu, jeg slet ikke kan finde mig selv, fordi jeg er død! Det vil jeg ikke vide noget om.
  Jeg ville nok heller ikke tilbage, for så arbejder jeg stadig. Jeg foretrækker i høj grad at leve i nuet.
  Men du havde vist et rigtig godt år for 10 år siden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi foretrækker også helt sikkert at leve i nuet. Men sommetider er det sjovt, at tænke sig frem eller tilbage, synes jeg:)

   Slet
 3. Mette, din beskrivelse af tiden for ti år siden er så fin, smuk og rørende. Og jeg er med dig! Jeg ville også gå tilbage (men måske ikke helt ti år, for der havde jeg endnu ikke mødt min mand og startet min dejlige familie....ja, for ti år siden var mit liv måske en anelse mere rodet end i dag;-) men stadigvæk... :-*

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ingrid. Det er hyggeligt, at tænke sig tilbage i tiden sommetider:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...