10. marts 2015

Så blev der ændret lidt igen.

På prinsessepigens værelse.... Hun nævnte den anden dag, at hun ønskede en køjeseng bare uden den nederste køje. Hendes værelse er ikke så stort så det er med at være kreativ. En højseng ville være en go' ide så vi blev enige om, at kigge lidt på det. Dagen efter siger min veninde, at de har en køjeseng de gerne vil af med. Jamen, er det skæbnen eller hvad??
I søndags hentede jeg sengen og i går mens prinsessepigen var i skole, fik jeg den sat op og klar. Manden fik skruet alle skruer efter og sikret sig, at sengen var klar til brug. Vi undlod, at putte den nederste køje på og vupti - Prinsessepigen har et hyggehjørne under sengen med plads til kommoden og hendes lille reol med Lego Friends. Egentlig ville hun gerne have haft skrivebordet under men det var sengen ikke helt høj nok til.
Det er helt utroligt så meget mere gulvplads hun har fået, bare ved to ting bliver rykket. Nu mangler jeg bare at få hendes spejlvæg (jep, hun har en spejlvæg - long live the 80's) justeret så når hende og veninderne laver danserutiner, kan de se dem selv ordentligt. Meget vigtigt er jeg blevet fortalt!
Ja, selve sengen kan I ikke rigtig se men det var også hyggen under jeg ville vise (se venligst bort fra rodet oven på kommoden) og så fortælle, hvor pladsbesparende det er.
Nu har mindstemanden meddelt, at han kunne tænke sig sådan en seng også men nu må vi se. Tror ikke vi er så heldige, at der lige er en anden der skal af med deres køjeseng her og nu. Men selvfølgelig ved man aldrig.... Han sagde også lige snusfornuftigt bagefter, at han da sagtens kunne vente til han blev 9 år. Jamen, så har vi 1½ år til at finde en....

8 kommentarer:

 1. Altid dejligt med lidt friske forandringer.

  SvarSlet
 2. Smart udnyttelse af begrænset plads. Ser hyggeligt ud :-)

  SvarSlet
 3. Årh hvor fint. Og som det bare mange gange passer med at det den ene vil af med, mangler den anden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er så dejligt når man kan overtage. Vi fandt faktisk en der ville overtage prinsessens gamle seng. Win Win:)

   Slet
 4. Hvor er det bare hyggeligt! Og ja, totalt firser med den spejlvæg, hahhaha...sådan een havde jeg også;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun elsker den spejlvæg;D

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...