24. marts 2015

Lidt om mareridt og brownies.

Natten til mandag kaldte prinssepigen kl 01.08 hun havde mareridt. Hun sad op i sengen helt hvid i hovedet og med store bange øjne... Hun græd ikke men begyndte straks at fortælle om mareridtet i detaljer. Det skal jeg nok undlade og nøjes med en kort opsummering.
En meget ond mand begyndte at gynge vores bil på skolens parkeringsplads. Han prøvede også at komme ind i den.
jeg fik hende puttet i vores seng og vi fik sovet. Næste morgen spurgte jeg om hun havde sovet godt. Det havde hun og faktisk havde hun drømt videre på den onde drøm. Nå, det var da ikke godt, hvad skete der??
"Jo jo, det var ok for drømmen blev god. Du tog nemlig din stok, mor. Så gik du ud og tævede manden med din stok. Jeg tog din mobil og ringede til politiet"
Ah... så alt endte godt og jeg var jo faktisk lidt helten, ik'?! Viste, at stokken var god til andre ting end bare lige, at hjælpe mig med at holde balancen.
I nat var der heldigvis ikke noget mareridt men jeg havde jo også ordnet det natten før!
Nu havde vi også snakket om kage ved aftensbordet så måske det var det, prinsesspigen gik i seng og drømte om.
Her i huset er det primært faren der bager kager og ham og ungerne snakkede om, hvilke kager de næste gang skulle bage. Brownies var der enighed om for det var lang tid siden de havde bagt det. Faren siger, at han lige skal finde en god opskrift igen som så for mindstemanden til at udbryde:
"Du kan da bare kigge på brownies.com"
Ja, men det må faren så hellere og faktisk findes der noget kaldet brownies.com men jeg har nu stærkt på fornemmelsen, at det viste mindstemanden ikke. Men selvfølgelig kan jeg da tage fejl....

8 kommentarer:

 1. Tænk at drømme videre! Godt, at drømmen endte med, at du blev en helt :-) Han er da ret skarp, ham Mindstemand :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det mener han faktisk osse selv;)

   Slet
 2. Sikke en sød drømme- historie.
  Godt at have en sej mor med stok!
  Man skal ikke undervurdere, hvad børn ved om internettet ;-) men man har selvfølgelig også lov til at gætte heldigt!
  Kh Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, måske han har googlet kager fornyeligt:)

   Slet
 3. Jamn vi vidste da godt at du er en helt Mette! Og at din stok er multifunktionel! Cool med brownies.com :)

  SvarSlet
 4. Godt at seje mor klarede ham den slemme fyr! Da jeg var barn gjorde jeg faktisk ofte det samme, når jeg havde mareridt. Jeg vågnede vildt bange, men når jeg så fik lagt mig igen drømte jeg videre og fik vendt det til, at jeg klarede det hele og overvandt hvad det nu var af slemme ting. Jeg havde faktisk også en periode, hvor jeg midt i en ond drøm inde i mit hoved fremtvang nogle små mænd med malerruller, som ligesom malede over det onde...væk med det, må jeg have tænkt (ok, det lyder vildt mærkeligt, ja, jeg lyder sgu lidt mærkelig...:-D)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, jeg tror jeg bliver nødt til at låne din drøm med de små mænd der maler mareridtet væk. Hvis prinsessepigen har mareridt igen, vil jeg bede hende tænke på de små mænd med malerpensler:) Altså jeg er også mærkelig så det er helt ok. Jeg elsker mærkelige ting og er glad for din historie om de små mænd:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...