2. december 2013

Venner langt væk og alligevel ikke...

For verden er jo egentlig lille nu der findes ting som Skybe (til jer der ikke kender det, så er det noget på computeren der gør man kan snakke sammen over hele verden) og web kameraer. Vi har nydt godt af det da vi boede i London og nu vi er her, bruger vi det til at snakke og se familien i England. Det er dejligt for ungerne og bedsteforældrene synes det er skønt de kan følge med.
Nå, men det var egentlig ikke lige det der var tanken bag indlægget her. I går snakkede prinsessepigen en time med en af hendes veninder fra 0 klasse. Hun flyttede nemlig til Texas med sin familie lige da de skulle starte i 1 klasse og de skal være der i 5 år. I sommer var de hjemme på ferie og pigerne legede en hel dag, de havde ikke set hinanden i 8 måneder men det lod de sig ikke slå ud af. Da de tog afsked fik vi byttet Skybe navne så pigerne kunne snakke sammen. Indtil i går har vi ikke fået det gjort noget ved men lige pludselig var der hul igennem. Pigerne snakkede sammen en time, der blev snakket om alt og vi blev vist rundt i deres hus i Texas. Hurra for Skybe og web kameraer!


3 kommentarer:

  1. Arh hvor hyggeligt altså. Skype er fantastisk og her i hytten bliver det også brugt flittigt af alle banditstørrelser ;-)

    SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...