8. december 2013

Den fornuftige nisse....

Er en nisse lige efter mit hjerte. I morges havde nissen været og putte lidt gaver i prinsessepigens og mindstemandens julesokker. Prinsessepigen kan jo læse og sagde: "Se nissen handler også i Tiger"
Om hun stadig tror på nissen eller hun bare lader som om for at være sød ved faren og mig, vides ikke. Men jeg er da glad for det er en fornuftig nisse vi har her i huset.... De fik hver et billede de kunne male og en pakke tusser - noget vi er storforbrugere af her i huset, altså tusser.

Mindstemandens malerr er færdigt og hængt op - prinsessepigen er stadig i gang men har lige pause nu, da hun har besøg af en af drengene fra klassen, de spiller X-box.


Har I også en fornuftig nisse hjemme hos jer??

4 kommentarer:

 1. Nej, ingen nisser her. Vi er stået af gaveræset for MANGE år siden (inden vi fik børn) og det holder vi fast i. Bruger istedet pengene til at rejse ;-) (også en slags gave). Men det er rigtig hyggeligt at læse om nissegaver her i Blogville, og ja, en god kreativ nisse i har hjemme hos jer...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en skøn gave at rejse:) Vores nisse (som mormor åbenbart betaler til;) kommer kun om søndagen og handler som oftest i Tiger:)

   Slet
 2. Donnaen havde i år - for første gang nogensinde - held til at overtale os til, at hun skulle have en færdig julekalender fra en af byens butikker. Heldigvis har butiksnissen ind til videre vist sig at være nogenlunde fornuftig :-)

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...