26. december 2013

Juleaften....

De er klar i deres rock roll tøj med tilhørende hatte! De var så fantastisk tålmodige hele dagen. Spurgte ikke en eneste gang, hvornår vi skulle åbne gaver.

Da vi kom over til moster sad de tålmodigt og så Mr Bean til vi skulle spise....


Da julemanden havde lagt to gaver - en til dem hver - udenfor ville jublen ingen ende tage... Mindstemanden hoppede op og ned.
Vi spiste, prinsessepigen fik mandlen - morfar hjalp vist nok men det vides ikke med sikkerhed - der blev danset om juletræet og så var der flere gaver. Prinsessepigens gaver havde et tema lod det til - discokugle, discolys, cdafspiller. Mindstemanden fik en racerbane som han brugte omkring 8 timer på at lege med i går - det var også det først der skulle leges med her i morges....
Vi åbnede gaver fra den engelske familie i går morges - det var hyggeligt og resten af dagen gik med at slappe af. Nå, ja og flytte juletræet udenfor, for ellers var der ikke plads til racerbanen....Har du haft en dejlig jul og juledage?

2 kommentarer:

  1. Årh hvor er de dejlige og julede - de skønne børn i har. Lyder som en super hyggelig juleaften - og nogle gode gaver. Dejlig med afslapning bagefter : )

    SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...