28. december 2013

Når jeg skal handle bedes alle andre blive hjemme tak!

Det skete så ikke, alle handicappladser var optaget?? Troede da kun det var mig.... Nå, men vi havde en bil til mindstemandens nyerhvervede racerbane der skulle byttes. Det var vigtigt - kunne absolut ikke vente til bytte-julegave-ræset var overstået nej, nej. Han store nøddebrune øjne fyldtes med tårer ved beskeden om, at det kunne vi gøre efter nytår, du har jo en anden. Det kunne hverken faren, prinsessepigen eller jeg bære så afsted det gik til ToysRus. Der var køen sååååå lang men søde var de og den defekte bil er nu ombyttet til en der fungerer.
Når vi nu alligevel skulle afsted kunne vi da lige tage i Ønskebørn lige ved siden af og bytte det undertøj, der ikke passede mindstemanden. Han er seks år men str 6år kan han sejle i??? Nå, men de gav os en tilgodeseddel for de havde ikke lige noget der passede ham.... Prinsessepigen skulle have byttet et på støvler og det lykkes til den helt store guldmedalje. Hun er hoppe lykkelig (hendes ord) for de er sååååå stor-pige-moderne-seje-støvler...
Var der mange mennesker, spørger du?? Ja og jeg havde ellers ønsket og krydset fingre for, at alle andre havde ordnet deres handle-bytte ting i går! Jeg havde så heldigvis fået et fantastisk råd af en anden fantastisk blogger (jo, vi er da flere) om tålmodighed og rummelighed. Det havde jeg så pakket rigeligt af i tasken og det var heldigt for det blev brugt op rub og stub. Takker mange gange for rådet for ellers kan det tænkes du havde kunne læse noget om, hysterisk kvinde på miniscooter med stok får total nedsmeltning i shoppingcenter, i avisen i morgen.

Har du haft en dejlig dag??

2 kommentarer:

  1. Det var så lidt, Mette. Selvom jeg nok selv havde brugt begge dele op, bare ved den manglende handicap-p. Nå men godt du kom igennem den udfordrende oplevelse - og endda uden at slå med stokken. Sådan - du kan godt være stolt! ;-)

    SvarSlet
  2. Tak tak og takker for rådet;) nu vil jeg ruste mig til en weekend med en 90års fødseslsdag - det skal nok blive hyggeligt:)

    SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...