1. januar 2014

Det var så første gang.....

At vi alle var vågne kl 24 nytårsaften. Det er ikke fordi ungerne ikke har måtte holde sig vågne, men de har altid enten bedt om at komme i seng eller er bare faldet i søvn. I år lykkes det dem så at holde sig vågne til fyrværkerifestivasen.... De var gevaldig imponerede og der blev råbt mange WOW-er!!!
I dag har vi slappet af og tjekket penalhuse, skoletasker og fundet madkasser frem. Mindstemanden har fået en vældig smart en fra England og glæder sig så meget til at få den med i morgen.
Faren skal lige på arbejde en enkelt dag for fredag har han fri, da vi skal til England i weekenden. Oldefar bliver 90år (eller det blev han i dag) og det skal fejres på lørdag. Så når ungerne har fri til middag på fredag kører vi i lufthavnen. Vi når at være i England næsten 48 timer inden vi er hjemme igen på søndag.
Nå, men det skal I nok høre mere om - og forøvrigt er jeg kommet mig over handle-bytte-dramaet i sidste indlæg. Så slemt var det jo heller ikke....

Godt Nytår til alle jer der læser med - det er altså rigtig pænt af jer.

Undskyld billederne ikke er sååååå gode men det er altså svært når det er mørkt!

Havde du en go' Nytårsaften?

9 kommentarer:

 1. Altså først. Tillykke med oldefar, som er nøjagtigt 50 år ældre end jeg - på dato. Hvor skægt er det lige? (eller... det er naturligvis sådan noget JEG hæfter mig ved).
  Og sikke en dejlig nytårsaften. Stort at de kunne holde sig vågne! Og rigtig god weekend til jer i England. Godt nytår! Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihhhhhhh:) Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen, Liv:) Sikke sjovt du har samme fødselsdagsdato som vores oldefar - sikke verden er lille, hva'? :) Ihhh, altså:) Mange tillykker fra mig:)

   Slet
  2. Tak tak. Ja, det er også sjovt at vi begge fylder rundt i år (ham mere end jeg forståes). Husk at fejre ham godt og grundigt! :-)

   Slet
  3. Han ved ikke vi kommer og da manden talte med ham i går nævnte han, at han da ville ønske vi kunne være der:) Han tror også bare det er den nærmeste familie på lørdag men vi bliver 75:) Vi glæder os til at overraske ham - og lille kusinen, hun ved heller ikke vi kommer:) thi hi:)

   Slet
  4. Hvor übercool! :o) Han bliver rigtig glad!

   Slet
 2. Stort tillykke med oldefar og rigtig godt nytår til er alle. Lyder som om, I havde en dejlig aften! God tur til England.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha':) Vi glæder os til en lille hurtig tur over til familien:)

   Slet
 3. Godt nytår til jer, god tur til England og stort tillykke til/med oldefar :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Også godt nytår til dig og dine kære:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...