22. januar 2014

Hvor bliver dagslyset af??

Har du set det?? Kan du så sende lidt denne her vej, please, pretty please??? Jeg kan ikke huske, at det har været gråvejr så længe nogensinde før. Vi har haft lys tændt i huset hele dagen, hverdag siden før jul tror jeg. Jeg kan ellers godt li' de korte vinterdage hvor det er tidligt mørkt men de dage er der ingen af, for det er altså mere eller mindre mørkt hele tiden eller gråt og så mørkt...
Det er svært at tage billeder inde som ude for lyset er elendigt og de kan kun redigeres til en vis grad. Man bliver altså også træt sådan rigtig fysisk træt. Det kan jeg ikke li'... Nu må solen gerne kigge forbi og løfte de der tunge grå skyer bare for en stund. Det er næsten lige før jeg ønsker lidt sne til at lysne op.... Ej, det er vist at gå for vidt, for så skal jeg jo brokke mig over mine scleroseben ikke er til at ha' med at gøre!
Men jeg spiser meget suppe for det får man rigtig lyst til når det aldrig er rigtig lyst, eller jeg gør. Man får også lyst til søde sager og så er det da bare dejligt, at byen har fået en cafe med frozen yogurt. Det er jo næsten sundt og smager altså lækkert. Deres belysning er også meget bedre end herhjemme så endnu en grund til at tage derned. Når vi så er der kan vi jo ikke være bekendt andet en at spise noget, vel?? I søndags var vi der og nød disse....

 Ja, det er min den på det øverste billede....

4 kommentarer:

 1. Arj Mette! Hahahaha, fik du ikke sukker-chok?!? hahahahaha... hvor befriende at du bare går amok i toppings istedet for at være sådan spelt-mor-agtig og i hvert fald kun vælge det du vil være bekendt, når nu andre ser det. Og dér har du slet ingen hæmninger :o) fedt!
  Og ja tak til solglimt! Ha' en latterlig torsdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv:) Sukkerchok?? Åh...så var det derfor jeg gik rundt om mig selv i flere timer efter:) Nu forstår jeg.... Også en rigtig latterlig torsdag til dig:)

   Slet
 2. He he, og hvor er så yoghurten?? ;-) Men jeg kan lige så godt sige det med det samme: Hvis der kommer sol her, så vil jeg ikke dele med nogen, hvis det betyder, at jeg skal have mindre. Vi er også meget, meget solskinstrængende her.

  Flotte øjenvipper Mindstemanden har!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad mener du...??? ;) ha ha ha... Der gemmer sig hele tre slags yogurt under alle mine toppings:) Plain, bubble gum og jordbærsmag:) Altså vi må alle deles, hvis der pludselig skulle komme sol:)
   Tak:) Jeg er sååååå misundelig på mindstemandens øjenvipper. Mine kan man kun få øje på hvis de er smurt ind i mascarra!

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...