11. januar 2014

Biblioteket - et sted vi kan bruge rigtig lang tid!

Vi var der igen den anden dag i 2½ time. Vores bibliotek er nyt og smart med en masse forskellige aktiviter foruden bøgerne. Der er et bord med kreative sysler, et tegnebord, et med 4 laptops og en tablet, en box med uendelige spejle, en box med alt du kunne ønske dig i køkkenet og en box med spillekonsoller, det er den er nyeste.
Efter der var fundet læsestof til både prinsessepigen og mindstemanden, skulle der leges. Først tegnede de lidt så fik køkkenet en tur indtil mindstemanden opdagede den store box.... Han var helt opslugt og der blev kørt bil i stor stil.

"Se mor, bilen spænder hjul"
"Mener du ikke hjulspind?"
"Nej, se bilen spænder hjul ligesom når man spænder ben..."

Jamen, så lærte jeg da lige det! Prinsessepigen brugte lang tid i køkkenet men nåede også at spille et par spil på tabletten inden vi skulle hjem.

Har I også et godt bibliotek hvor I bor?


4 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at høre, at I er så flittige brugere af biblioteket. Det er så vigtigt, at børnene lærer at bruge biblioteket, noget jeg altid bruger meget tid på at fortælle både mine elever og deres forældre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Prinsessepigen er 8år og læser mellem 10-30 sider om dagen, hun elsker at læse:) De har en læselog de skal skrive på, hvor mange sider de læser. Siden hun startede 1klasse har hun indtil videre læst 7800 sider:) Den lille går i 0klasse men er godt på vej og vi låner læsefidusen, han er god til at genkende ordene men læse kan han ikke endnu:)

   Slet
 2. Sikke en herlig biblioteksoplevelse. Her er vi også flittige lånere - primært Wii-spil for banditternes vedkommende (har lige opdaget muligheden inden jul).

  SvarSlet
 3. Ja, det er fedt man også kan låne film og spil:)

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...