3. januar 2014

To rygsække, en kuffert og min håndtaske.

Det skulle være nok - vi er jo altså kun væk i to dage. Vi flyver i eftermiddag til England for så i morgen at fejre oldefars 90års fødselsdag. Vi er hjemme igen søndag eftermiddag så fortvivl ikke...
Det er efterhånden lang tid siden vi har fløjet, enten er vi kørt til Calais i Frankrig og derfra sejlet til Dover. Eller vi er hoppet på Englandsbåden i Esbjerg og sejlet til Harwich.
Ungerne glæder sig til at flyve - jeg gør knap så meget men vi har handikapservice gennem lufthavnen op i flyet så det er egentlig nemt nok. Jeg synes jo bare det er såååå meget nemmere at sætte mig ind i bilen!
Vi har kun håndbagage med så jeg skal lige tænke over, hvad jeg putter i kufferten men vi skal jo næsten ikke ha' noget med. Vi er der omkring 48 timer før vi flyver hjem igen.

Så indtil søndag - go' weekend allesammen!

6 kommentarer:

 1. Ihh hvor lyder det skønt med sådan en weekend tur - håber I får en skøn fødselsdag i morgen og at flyveturen går stille og roligt ; )

  Rigtig god weekend til jer også : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) vi har haft en dejlig weekend som gik sååå hurtigt. Det gik ok med at at flyve. Oldefar blev meget meget glad og rørt:)

   Slet
 2. Nyd weekenden og gensyn med masser af familie ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Liv:) der var et stort gruppekrammer med lillekusinen, mindstemanden og prinsessepigen:) Oldefar blev bare så rørt og glad for at se os:)

   Slet
 3. God tur! Jeg synes, det er nemmest at flyve!
  Vi kørte jo til London i Dec. gennem tunnelen, og det var altså en lang tur! ikke meget fornøjelse der. Men vi skulle ha sønnikes sager med hjem til Schweiz, så Range Roveren var pakket til taget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Flyveturen gik ok men jeg vil altså hellere køre eller sejle med Englandsbåden fra Esbjerg. Vi kører til Calais og tager færgen hvis vi kører nedenom. Aldrig i et stræk men vi laver en tur ud af det med en masse stop og overnatning - vi har aldrig prøvet tunlen. Hvordan er det? Til påske tager vi Englandsbåden fra Esbjerg - det glæder vi os til:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...