11. december 2013

Det var den første af to...

To juletræsfester begge med Luciaoptog. I går var det gymnastikforeningens julefest som var et larmende 2 timers kaos med en slikpose og en julemand til slut. Faren og jeg så ikke meget til prinsessepigen og mindstemanden - de løb rundt i samtlige 2 timer, sådan næsten. Det var hyggeligt nok, jo jo men åh hvor ville jeg hellere ligge hjemme på sofaen i de to timer med en god bog. Hvad??? Det er ikke okay??
Nå, men i aften er det 3 timer og på skolen, hvilket forhåbentligt vil virke bare lidt mindre kaotisk! Kl 17.00 præcis skal mindstemanden med resten af 0 klasse gå Luciaoptog - koret (der er prinsessepigen med) synger sammen med dem. Derefter er der diverse optrædener af 1,2,3,4 klasse og koret igen - derefter fri leg og dans! Lyder jeg træt allerede?? Det er jeg også....
Altså misforstå mig ikke, jeg er da stolt af mine børn og glæder mig til at se dem optræde. Alt skal filmes nu farmor og farfar er taget hjem igen og ikke nåede at se showet pga dumme Bodil!! Men jeg er træt for det er larm - andre forældre man skal snakke med - helst uden at sige noget ikke voksent og 3 intense timer med overgearede børn i mange aldre (og enkelte overgearede forældre til overgearede børn) der danser det bedste de har lært til Rasmus Seebach! Det er nok der trætheden indtræffer for alvor for (undskyld til hans fans) jeg er ikke fan og har såååååå svært ved at skulle høre på hans ynkelige-giver-ingen-mening-tekster. Prinsessepigen elsker hans musik og de skal synge en af hans sange med koret! Selvfølgelig skal jeg nok se glad ud og klappe men inden i råber jeg ARGH!!
Det var vist nok brok for denne gang - her er lidt billeder fra gårsdagens festivas, i morgen kommer der nok flere fra aftenens festivas! Og muligvis lidt brok.....


6 kommentarer:

 1. Ja, jule-fester, skole-fester og alt-muligt-andet-fester kan godt være lidt af en prøvelse, hvis man ikke er totalt ekstrovert og lige så overgearet som sine unger. Efterhånden som man lærer de andre forældre bedre og bedre at kende, synes jeg dog, at det bliver bedre, fordi man godt kan slappe af og komme til at sige u-voksne ting uden at føle sig som en katastrofe. God fest i aften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en hyggelig aften men det trak lidt tænder ud, at høre hele 4 forskellige måder at synge Rasmus Seebach falsk på:/ Mine unger var selvfølgelig superstars:) hi hi Jeg formåede sågar at undgå at være alt for u.voksen:) Så alt i alt en go' aften:)

   Slet
 2. Jeg føler med dig. Virkelig! : )
  (jeg havde ikke gjort det - en gang imellem sniger jeg mit til at sende manden min alene med banditterne, er sikker på at det er til gavn for alle parter, ikke mindst alle de andre, som gerne vil være med til larm og støjende hygge).
  Og ved du hvad, Mette? Jeg er bare heller ikke til Rasmus Seebach. Har endnu ikke helt fattet 'hypen' omkring ham og hans musik. Skulle nok have været der...
  God fornøjelse anyway : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh Liv, du aner ikke hvor glad jeg er for ikke at være den eneste ikke-fan af Rasmus Seebach. Det var ret pinagtigt at lytte til hele 4 af hans sange fuldstændig smadret af de kære børn der sang dem:/ Det var en ok aften og mindstemanden var såååå dygtig til at gå Lucia med rigtig lys, men hold op jeg er træt..... Tak for din opbakning:)

   Slet
  2. Tænk at du overlevede (uden at slå på nogen). Du er da fantastisk! : )

   Slet
  3. Ih tak:) Tro mig - det holdt hårdt....:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...