15. december 2013

Argh... Helt ærligt Hr. Nisse!

Nå, men vi er lidt trætte af nissen herhjemme i dag. Den har bare ikke gennemtænkt gaven.... Hold op et arbejde det har været for moren og faren at samle det prinssepigen og mindstemanden fik. Sidst nævntes har vi måtte opgive, argh! Helt er ærligt. Tænker lige jeg skal ha' en snak med ham der nissen inden næste søndag. Mindstemanden mener det må nisse Frederik som han har med hjemme fra skole, der driller! Måske han har ret, i hvert fald er det skrevet i historien han har med i skole i morgen. Ligesom der er skrevet om vores Ikea tur i dag for at købe vores egen julegave - faren og jeg. Røde lampe skærme og to hvide stole.... Jo jo vi har rigtigt slået os løs.
I morgen smutter jeg til København hele dagen til blog-møde med MS Bloggen. Jeg glæder mig helt vildt til at møde Julia Lahme der kommer og underviser os. Glæder mig også til togturen i hvilekupe og endnu mere til frokosten.... Ja, der skal ikke så meget til at imponerer mig! Nå, men alt det skal I nok høre mere om - og om de lækre bøger jeg har vundet!
2 kommentarer:

 1. Jeg ville også klart tørre den af på Nissen Frederik - med det vuns! : )
  Rigtig god mandag, håber at dagen vil leve op til dine forventninger. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ik' Nu skal Nisse Frederik videre til den næste.... Vi er FRI...... Nu vil jeg smutte til Kbh og lege voksen i 8 timer, ih.....!!!

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...