2. maj 2013

Krise....(okay, muligvis en smule overdramatiseret)

Ikke desto mindre har jeg lidt af en krise med at finde lige det rigtige tøj til på næste fredag. Det er et stort romantisk engelsk bryllup vi skal til og jeg vil se ordentlig ud! Det er bare svært med en garderobe, hvor alt mit tøj kan kaldes farverigt posh hippie tøj. Det er i hvert fald en blandet landhandel jeg har i skabet, tøj jeg er glad for men ikke tøj jeg kan bruge lige til det her bryllup. Nu er det ikke fordi jeg ikke har været på udkig, det har jeg men jeg er sååååå svær at købe tøj til. Jeg giver sclerosen skylden for når ens ben altid sover og man kun kan gå i flade sko, er der altså begrænsninger.
Nederdele/ kjoler er heller ikke det behageligste for mig så selvom min kære søster har lånt mig en meget smuk rød kjole (som jeg vil tage på hvis jeg ikke finder andet) er det bare ikke det bedste, for jeg føler mig ikke tilpas. Jeg vil allerhelst have bukser med en tunika-type-ting på sammen med.

Det er her I kommer ind.... Gode råd og ideer vil blive modtaget med kyshånd og jeg er godt klar over, at jeg muligvis er lidt sent ude. Jeg har stadig nogle dage tilbage inden vi rejser, til at lede. Vi sejler til England på tirsdag, ankommer onsdag sent om eftermiddagen så torsdag er eneste dag derovre jeg kan shoppe.

Så har du et forslag/god ide vil jeg blive rigtig glad for at høre den!

Mindstemanden skal bære ringene og ha' det her på....


Prinsessepigen skal være flowergirl og have denne her smukke kjole på....


Faren skal være best man og hans bror har sørget for jakkesæt, skjorte og slips.

Så det store spørsgmål er: "Hvad skal moren ha' på???"

4 kommentarer:

 1. Ja, det er altså vigtigt at føle sig godt tilpas!
  Bukser og tunika lyder fint, men så synes jeg bukserne skal være smalle - og bukser og tunika helst tone-i-tone. Gerne i et lidt finere materiale.

  Nu ved jeg jo ikke hvilke butikker, der findes i din by. Men jeg shopper gerne på nettet, f.eks. i www.fashionforme.dk

  Held og lykke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for gode råd:) Jeg har også kigget på nettet men vil lige prøve den der hjemmeside du skrev:)Tak igen og go' weekend.

   Slet
  2. Post endelig et indlæg om, hvad "krisen" endte med!

   Slet
  3. Det skal jeg nok:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...