7. maj 2013

Søndag eftermiddag på legepladsen og hjemmebagte Gingerbread mænd!

Vejret var da bare så skønt i søndags og faren syntes der skulle bages. Prinsessepigen og mindstemanden valgte der skulle bages Gingerbread mænd. Mindstemanden deltog lidt men efter en 10 minutters tid var der andre ting der var vigtigere. Prinsessepigen og faren fik så selv lov til at lave resten.... Her i huset er faren den store bager og han har så meget tålmodighed, at ungerne må være med! Ikke ligesom mig, der helst vil ha' køkkenet for mig selv.
Nå, men der blev bagt og så skulle de lækre kager indtages, det bedste sted til det er da legepladsen, ik'?? Afsted det gik og man bliver jo tørstig af sådan nogle kager så en is var vel på sin plads. Moren var jo ikke med til at sige nej, hun slappede af der hjemme. Det tager åbenbart 2 hele dage for en sclerosekrop at komme ovenpå igen, når man har overnattet på en skole med en flok 7-8årige!!


Nu vil jeg ind og pakke færdig for vi stikker til søs her kvart i syv. Vi skal med båden til England, til stort bryllup på fredag! Nå jo, jeg er ikke panisk mere. Tøjkrisen er løst, for jeg fandt denne her lille sag som kunne kombineres med noget af det tøj jeg allerede havde i skabet!!!


Måske I hører fra mig mens vi er afsted måske ikke..... Men vent i spænding for der vil være billeder!!

4 kommentarer:

 1. Bare du er frisk, til I skal til England, så gør det vel ikke så meget, at du måtte lappe lidt ekstra af på sofaen i søndags. Glæder mig til at se bryllupsbilleder (især hvis der er nogle fine hatte ) :-)

  God tur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Ja, der plejer at være hatte så jeg skal se om ikke jeg kan få lidt billeder af dem:)

   Slet
 2. Fine kager go flotte billeder.
  Smart bolero jakke du fandt.

  GOD TUR.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Ja, jeg er så glad for jeg fandt den:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...