27. maj 2013

Endnu en advarsel om pral....

Denne gang omhandler det prinsessepigen! Så ja, stop med at læse for pral af den dygtige prinssepige på 7år starter nu... I dag var det nemlig hendes skole/hjem samtale. Endnu engang var det ros, ros, ros! Hun elsker at læse og er god til det, har siden starten af 1 klasse og indtil nu læst 3478 sider. Det er da flot, ik'? Stavningen er også helt i top. Matematikken er hun med på men må godt være lidt mere tålmodig. Jamen, vi kan da kun være stolte af hende og det er vi.
Så vi har nu fået af vide på mindre end en uge, at vores børn er dygtige. Det er altså skønt! Så kan jeg godt lige holde deres skænderier ud her til aften for jo jo, de forekommer altså alligevel om de er dygtige i skolen eller ej!

Lige til noget helt andet.... Jeg mistede jo alle vores billeder fra onkel D og tante E's bryllup men svigerfar tog mange. Han har været så rar og sende dem til os så i mangel af bedre får I lige lidt flere billeder fra det skønne bryllup! Her er prinsesspigen, mindstemanden og deres kære lille kusine.


Her er manden og jeg...


Hovedbordet, hvor vi sad og børnebordet....


2 kommentarer:

  1. Jeg synes det er dejligt du praler. Du har al mulig grund til det:-) Skønt!

    SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...