29. april 2013

En af hver!

Da jeg var gravid med prinsessepigen viste vi ikke, om hun var en dreng eller pige. Vi boede i Nord London så selvom vi ville have vist det, kunne vi ikke. De måtte ikke fortælle det på det sygehus vi hørte til. Jeg var faktisk overbevist om det var en dreng, det tror jeg vi begge vist var, men det var en pige der blev hevet ud ved det akutte kejsersnit kl 22.30 den 20 juli 2005! Hun lignede mig rigtig meget som nyfødt og ser man billeder af hende og jeg som babyer, kan det være svært at se forskel. Hun ligner mig stadig med sit lyse hår og blå øjne.

Selvom vi stadig boede i Nord London da jeg var gravid med mindstemanden, og det var det samme hospital, måtte vi gerne vide kønnet på barnet denne gang. Da vi blev spurgt om ville vide det, sagde vi ja. Så da hev de en dreng ud kl 12.45 den 21 august 2007 på Whittington Hospital, var det ikke en overraskelse. Han lignede sin far som snydt ud af næsen som nyfødt og ser du billeder af faren og mindstemanden som babyer, er forskellen meget svær at spotte! Han ligner stadig sin far med sine mørkebrune øjne og brune hår.

Jeg synes det er fantastisk, at vi har skabt to så fantastiske og forskellige børn. Selvom den ene er lys og den anden mørk, kan man godt se de er søskende, eller hva'??


6 kommentarer:

 1. Det er nogle kønne unger I har.
  Vi er også så heldige at ha en af hver!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Ligner jeres hinanden?

   Slet
 2. Nej, sønnike ligner mig og datteren ligner hendes far.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor sjovt det er lige omvendt:)

   Slet
 3. Hvor er de skønne de to:-)

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...