6. april 2013

Endnu en gymnastikopvisning og endnu en fødselsdagsfest!

Det er lørdag, det er weekend.... Kaffe, boller, slappe af med en go' bog, fødderne oppe, ja bare slappe af!! Nej, det er ikke helt sådan vores lørdag ser ud i dag.
Prinsessepigen skal til fødselsdagsfest i legeland hos 2 fra klassen. Hun var helt oppe og køre da hun fik invitationen for lidt over en uge siden. Knap så begejstret var hun da jeg fortalte hende, at hun nok ikke kunne deltage for hun skulle lave gymnastikopvisning den dag. Samme drama udspillede sig hos en af de andre piger i klassen som hun går til gymnastik med. Nå, men hvad gør man ikke for de små pus. Efter lidt regnen ud, så det ud til at kunne lade sig gøre alligevel. To timer til fødselsdagsfest, hentes og fragtes til gymnastikopvisning, hurtig omklædning og vi når det hele!!
Så prinsessepigen kunne igen li' sin mor da planerne var på plads og det hele løste sig til hendes fordel. Hun er nu sendt til fødselsdagsfest med høj hestehale med masser af krøller i.
Mindstemandens gode ven fra børnehaven, som han faktisk ikke har set siden de startede skole for en måned siden, var klar til en legeaftale i dag. Så mindstemanden skal lige smides af hos ham på vej til gymnastikopvisning.
Det ser vist ud til det hele går op alligevel!

Det må så blive søndag der bliver slappet i denne her weekend....

3 kommentarer:

 1. Så fik I klaret logistikken :-)
  Her nydes sidste dag i datterens ferie!

  SvarSlet
 2. Ja, det hele faldt på plads:)

  Ah, bare vi kunne nyde at prinsessepigen har 'tvungen ferie'.... Det her skole lock out er bare så træls, besværligt og hun er så ked af ikke at må komme i skole. Vi skulle vist være blevet i England....:)

  SvarSlet
 3. Ja, det er da noget værre noget med det lock out!

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...