8. februar 2017

Nigella Lawson, sne og noget om frækhed

En tavle blev en af tingene der blev indkøbt i Ikea i søndags. Vi købte mere end det. Et tæppe, en måtte til badeværelset og så småtingene, man altid kommer hjem med fra Ikea.

Tænkt sig det allerede er blevet onsdag. Synes ugen er gået hurtigt indtil nu. Lidt hvidt udenfor har vi fået her men kun et drys. Passer mig fint. Hyggeligt nok med snefnug i luften bare det ikke ligger sig - lige nu i hvert fald! Nu er det så vinterferie fra på fredag og så må det gerne sne for så skal jeg ikke ud. Det kunne være lidt hyggeligt hvis her er hvidt og smukt når farfar, farmor og kusinen ankommer tirsdag. Bare det ikke gør fly og tog forsinkede.
Det er første gang det passer med kusines skole half-term falder sammen med ungernes vinterferie. Så farmor var lige hurtig med at arrangere billetter til dem alle, og da aunty V ikke har ferie, var det perfekt farmor og farfar kunne tage kusine J med til danmark nogle dage.

# Vi ser Australian Masterchef  herhjemme allesammen. Nigella Lawson er der i denne her uge som gæste-dommer. Mindstemanden siger så igår: 'jeg tror hende der Nigella godt kan være lidt fræk' mig: 'hvorfor' mindstemanden tænker lidt: 'hun ser bare ud som om hun kunne finde på at gøre noget man ikke må' 
Hvis ikke du kender Nigella Lawson, så er hun en bristisk home-cook, meget kendt - mange kogebøger. Pæn dame. Ikke sikker på hvad mindstemanden mener.

14 kommentarer:

 1. Hæhæ - interessant kommentar fra sønnike :-) Vi glæder os også til vinterferie. Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver sååå dejligt med vinterferie:)

   Slet
 2. Hvad dælen mente han med det? Du bliver nødt til at få Mindstemanden til at forklare sig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi hi ja, jeg må spørge ham:) Han har højst sandsynligt glemt han sagde det:o)

   Slet
  2. Helt enig! Vi må ha' den spanske inkvisitation på banen omgående!

   Slet
 3. Det er da vist et særdeles fremmeligt barn, du har der :-D
  Og nej, vi skal bare ingen som helst flyforsinkelser have!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, vi krydser alt vi har for fly der lander til tiden:)

   Slet
 4. Hahahahahahaha, tror han er lidt synsk-agtig ham din lillemand! Genialt!

  SvarSlet
 5. Her kom der også kun et let drys sne, dog var det meget glat i går aftes, sagde medierne, ved ikke om det var her eller bare et sted i midt/vest jyske.
  Det bliver så dejligt at få feriegæster i næste uge, skidt pyt med vejret, der skal nok blive mange gode timer trods alt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det bliver hyggeligt helt sikkert. Vejret må bare gerne arte sig så fly og tog ikke bliver forsinket:)

   Slet
 6. Altså, jeg synes også Nigella er fræk... hun ligner én, der bryder reglerne (heldigvis) - har hendes kogebog Express, hvor hun virkelig hopper over, hvor gærdet er lavest. elsker det. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. :o) uh, tror jeg vil ha' den bog. Elsker at hoppe over hvor gærdet er laveste:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...