5. februar 2017

Der blev danset og sunget og kødboller går man aldrig fejl af

Prinsessepigen eller the tween må jeg hellere huske at kalde hende. For prinsesser er så meget last year!!! Eller flere år siden!

Vi startede jo weekenden på skolen til skolefest. Ungerne så vi ikke meget til men vi fik da sludret med nogle af de andre forældre. Og som skøreliv skrev lidt om den anden dag, fik vi også undgået denne ene forældre du bare ikke vil have suger sig fast på dig hele aftenen. Det fik vi gjort sådan ret James Bond - agtigt og vi high-fivede da også lige hinanden, da missionen var lykkes. Nå, men begge unger havde haft en fest, sådan helt bogstaveligt, og det er jo det vigtigste. Der blev både danset igennem og mindstemanden sang et par sange i mikrofonen.

Lørdag havde jeg lovet the tween en tur i H&M. Nu blev det med en af hendes veninder også for de ville i biografen - uden en voksen - så jeg kørte dem derhen efter vi havde shoppet lidt. De var nu ikke større end jeg skulle gå med ind. Så jeg var lige med mens de selv købte deres billetter, popcorn og cola, du ved bare lige sådan i bagrunden. Da de havde klaret alt og bare skulle vente på dørene åbnede, var jeg ikke længere ønsket så jeg kørte hjem. Venindens mor hentede dem da filmen sluttede. Altså så store de alligevel bliver lige pludselig....

I dag har været Ikea-dag. Vi elsker Ikea! Vi fik shoppet og spist kødboller - ungerne valgte godt nok burgere - men is fik vi alle og manden og jeg fik brugt vores gavekort vi fik til jul. Det må I se hvad er en anden gang. Fortsat go' søndag.

13 kommentarer:

 1. He, ja det bliver hurtigt tydeligt når man er persona non gratia. Det lyder ellers som en dejlig weekend! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Grata, skulle der stå! Persona non grata... Ikke gratia, fjollet telefon, tsk, tsk....

   Slet
 2. :) :o) håber du også har haft en dejlig weekend:)

  SvarSlet
 3. Åh altså både fest, shopping, bif og Ikea - så har det sørme været en god weekend. Og ja de der børn der bare selv går i biffen ... vi har også måttet se langt efter 'lov til at gå med' i et par år. Så nederen ;-) Fortsat god søndag aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak og i lige måde:) :o)

   Slet
 4. Haha - mestre i personundvigelse - godt gået :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, hvis det var en OL disciplin, ville vi vinde guld:)

   Slet
 5. Åh jeg var også i IKEA i går ;-) men vi spiste der ikke. Deres mad i Tåstrup er simpelthen så ringe, så vi tog frokosten hjemme. Kh. Birgitte

  SvarSlet
 6. Hvor bliver de bare hurtigt store.
  Trænger sådan til en Ikea tur.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det gør de:) du må se om Ikea tur snart er på trapperne for dig:)

   Slet
 7. Dejligt der både blev sunget og danset til skolearrangementet. Og alle hyggede sig.

  Pyha det går stærkt, prinsessepigen er blevet tween, vil gerne i biografen med veninden og ikke forældrene, og forældrene bliver "bortvist" - Var de også selv i H&M, eller?

  Der er noget med ægteskab og Ikea, kommer parret helskinnet igennem Ikea, og efterfølgende at samle et Ikea møbel, så skulle parret ikke være i risiko for skilsmisse. Og i kom helskinnet gennem dagen, trods variation i menuen.

  Dejlig weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det går alt for stærkt. Jeg var med i H&M men holdt afstand :) Manden og jeg er store Ikea fans :)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...