12. februar 2017

En film anbefaling fra hjertet

Han blev væk....

Fredag aften var manden og jeg i biffen og se Lion. Vi snakker stadig om filmen. Det er en fantastisk film og det er en rigtig god ide med nogle servietter i tasken, når du ser den. Og det håber jeg du gør for hold da op det er en utrolig film. Jeg vil ikke rigtig sige noget om handlingen af skræk for at ødelægge filmen for dig. Men jeg vil sige at den lille dreng der spiller hovedrollen er fantastisk. En kæmpe kæmpe anbefaling herfra. Håber du får en mulighed for at se den, for det er en oplevelse.

God søndag aften herfra.

- Min mands yngre søstre er adopteret fra Rusland. Altså mine svigerinder. De taler ikke om deres tid i Rusland. De var 4 og 6 år da de kom til England. Måske de ikke kan huske så meget, måske de ikke vil huske så meget. Der er mange adopterede børn i verden. Jeg gik i skole med en pige fra Korea. 

8 kommentarer:

 1. Åh, den film vil jeg gerne se!... God søndag aften til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak :) håber du får den set.

   Slet
 2. Den film har jeg ikke hørt om, men jeg indbiller mig, at jeg udfra billedet på den dejlige dreng kan se, at det er en god film. Jeg har dog så svært ved at se film om børn der ikke har det godt, det kan gå uger før jeg ryster det af mig. Kan huske den gang jeg så Slumdog Millionaire. Vi var ude for at spise efter, men det var bare ikke muligt at hygge og lade som ingenting efter en sådan film. Måske tager jeg mod (og servietter) til mig og ser den alligevel. Skal måske også sørge for at have en bred skuldre med ved min side? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du ser den og jeg kan love dig du vil være okay bagefter. Det er en sand historie.

   Slet
 3. Uh jeg skal klart se den, og jeg har også læst om slutningen (og der er klip fra virkelighedens person). Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi Birgitte:) Jeg siger ikke noget for jeg vil ikke ved en fejl afsløre noget. Glæder mig til høre, hvad du synes om den:)

   Slet
 4. Uh jeg er ikke sikker på at jeg tør, Mette. Når andre skal have servietter med til at tørre øjnene, gælder det ofte at jeg har behov for en stak håndklæder til ditto. Er så meget en tudemarie - specielt når det handler om børn ... og dyr ... og alt muligt faktisk ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det er ligesom mig og jeg klarede den. Ja, jeg tudede men det var det værd:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...