24. februar 2017

I biografen igen, siger du!

Og ingen bif-tur uden popcorn. Selv på en torsdag....

I går var manden og jeg igen i biografen. The tween kommenterede det men synes nu det er lidt hyggeligt hendes forældre går i biffen. Eller hun synes det er hyggeligt, at mormor er her og hun må blive en ½ time længere oppe.
Hvad det end er så synes manden og jeg det er hyggeligt, at gå i biografen. Nu kan der normalt godt gå meeeeget lang tid i mellem vi er afsted, men lige i disse måneder har der bare været sååååå mange gode film.
La La Land så vi i går aftes og vi kan godt forstå den er nomineret til så mange Oscars. Vi elskede den og musikken var fantastisk. Ryan Gosling var fantastisk! Jeg er sikker på filmen ikke er for alle men vi elskede den. Det er en musical, den er sjov, sød, romantisk og bare fantastisk. Vi gik derfra med et kæmpe smil på læben. Vi nød samtidig vores 'date' manden og jeg. Næste weekend skal vi til Kobberbryllup hos nogle gode venner. Tænk vi kender nogen der har Kobberbryllup - eller vi har jo selv været sammen i snart 15 år så det er vel meget naturligt. Virker bare så voksent.

Ha' en dejlig fredag derude.

8 kommentarer:

 1. Hvor fantastisk! Fedt med en biftur på sådan en højhellig torsdag - og ja, popcorn skal der til! - can't do without it! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig super hyggeligt med en date på en helt almindelig torsdag :) og filmen snakker vi stadig om. Den var bare fantastisk :)

   Slet
 2. Popcorn er nødvendigt... hvad lalaland om?
  lyder fantastisk for alle

  SvarSlet
  Svar
  1. La La Land er en musical der handler kærlighed, om at følge sine drømme og musik, teater. Den er god og en feel good film:)

   Slet
 3. Jeg elsker også at gå i biffen - vi gør det bare alt fr sjældent. Primært fordi vi ikke har en barnepige pt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Næ, uden barnepige er det ikke nemt. Vi er så heldige mormor er lige rundt om hjørnet og hun gerne vil:) Da vi boede i London plejede vi at planlægge biografture, når min mor kom på besøg:) Der havde vi nemlig heller ingen barnepige.

   Slet
 4. Dejligt at I holder date-night. Måske er det også lidt derfor I har overhalet 'kobberbrylluppet'? ;-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ah, måske du har fat i noget der, Birgitte:) Who knows. Vi var jo selv ligesom 10 år om at blive gift:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...