18. februar 2017

Her er stille og mere plads - og så alligevel ikke

Store er de blevet og elektronik er sagen. 11½ - 9½ og lige om lidt 8 år er de. De har haft nogle skønne dage sammen. På billedet er der ca 2 timer til farmor og  kusinen skulle afsted til lufthavnen. 

Vi har haft en dejlig dejlig vinterferie og vi har rigtig nydt farmor, farfar og kusinen var her. Altså farfar fløj hjem torsdag morgen. Han skulle hjemtil en begravelse. Farmor og kusinen fik 12 timer ekstra med os, da der var gået koks i flybilleterne. Lang historie!!

De ankom tirsdag aften. Onsdag og torsdag blev bare brugt på hygge (farmor strikkede og syede som en gal) turer på legepladsen og lidt god mad, chokolade og andet lækkert. Fredag var bonus dag så vi smuttede ned i byen. Farmor ville gerne forkæle ungerne, og mig, med lidt cafehygge så vi tog på cafe og på biblioteket.

Vel hjemme igen fredag eftermiddag, fik farmor the tween's bolero (tror jeg det hedder) færdig og så fin den blev. The tween was happy!
Den er flot ik'?? The tween vil gerne tilføje her, at hun normalt ikke ville have en t-shirt som denne under men hendes mor tvang hende til at tage boleroen på så der kunne tages billede.....

Nu de alle er taget hjem er her stille og meget plads igen. I et hus som vores på under 100 kvadrat meter, kan der godt blive trangt. Men vi nyder det jo og sofaen er udmærket at sove på. Sov nu rigtig dejligt i min egen seng i nat! Og helt stille er her ikke for begge unger har venner på besøg, men det er nu så hyggeligt.


8 kommentarer:

 1. Skønt med lidt ro og en happy tween! Håber resten af weekenden også bliver dejlig! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak og god weekend til dig :o)

   Slet
 2. Herligt, at farmor og farfar fik lov til at rejse med kusinen - og både godt og skidt, at der gik koks i billetterne.
  Fin bolero! Den kan jeg godt forstå, hun blev glad for :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak:o) Ja, vi klagede ikke over de ekstra timer med dem:)

   Slet
 3. Skønt med feriebesøg! Og ja det er en lækker bolero - nej naturligvis ville hun aldrig drømme om at have en sådan t-shirt indenunden (why not?). Lyder som om I virkelig har fået hygget igennem. Og fået nogle flere af julegaverne, eller?

  SvarSlet
  Svar
  1. Næ, julegaverne venter på os til når vi kommer. De havde ikke plads i deres kun håndbagage:) og altså den der t-shirt plus bolero er ikke mode rigtige sammen men hvad ved jeg:)

   Slet
 4. Nice bolero. Sikke en ballade med billetterne, men slet ikke dårligt med ekstra tid sammen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, var ret stressende indtil det hele faldt på plads:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...