21. februar 2017

Når alt går ned.....

TV signal - Internet ja,  så er det godt.....

- der kan der lyttes til Radio,  lige nu 'gammelt' musik den næste time
- der findes mobilt internet på min telefon
- at der findes mobilt internet på the  tween's telefon
- at det der telefon internet kunne afværge en større nedbrud af menneskelig art....
- at elkedelen stadig virker så her ikke også er kaffe panik
- at jeg kan bruge telefonen til det jeg skal nå i dag
- signalet er meldt tilbage igen kl ca 13

Og så ville jeg ønske jeg havde taget et billede af ungernes fuldstændig forvirrede ansigter i går under aftensmaden.
Jeg fortalte om den discman jeg havde engang og lyttede til musik på....

16 kommentarer:

 1. Ja, uden kaffe havde du i hvert fald været nødt til at køre på café for at overleve ;-) Vi er blevet så afhængige af TV og internet, at det godt kan være lidt uhyggeligt en gang i mellem. Hvad nu, hvis det for alvor går ned, fordi fjendtlige interesser har hacket det?? Jeg havde også en discman - og før den en walkman ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, ja en walkman havde jeg også:) den opgav jeg nu at forklare om:) helt enig, det er lidt skræmmende hvor afhængige vi er af internettet.

   Slet
 2. Nogle gange er det ihvertfald sundt med en off line pause, tvunget eller ej.
  Men man kan godt gå lidt i panik.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, især når ens arbejder forgår online hjemmefra:) the tween var den der skyndte på os andre hertil morgen. Hurtig i skole betød jo vennerne så behøvede hun ikke internettet:)

   Slet
 3. Det er lidt skræmmende, så afhængige vi er blevet af at kunne komme på internettet - og som Fruen er inde på, kan man også blive skræmt af årsagen til, at det ikke virker ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg frygter virkelig et kæmpestort hackerangreb en dag. Altså ikke personligt på mig men på os alle. Og frygter lyder voldsomt for egentlig er det ikke noget jeg tænker over hele tiden, medmindre det nævnes eller internettet går ned.

   Slet
 4. Tænk hvis det skulle undværes længere tid.... mest ville jeg faktisk savne dem jeg kender over nettet.
  jeg har aldrig haft en diskman, men ville gerne have set dine ungers ansigt, da du forklarede den.

  SvarSlet
  Svar
  1. De så noget så forvirrede ud:) og da jeg nævnte walkman kunne jeg godt se de helt mistede tråden og interessen :) :D :o)

   Slet
 5. Åhhh gud, discman - sådan en havde jeg også. Og sys det var mega sejt at have den hængende i bukserne for den havde sådan en klips (ligesom walkman'en) så man kunne det. Det var tider. Måske skulle jeg finde min walkman frem, og se om den stadig virker på de kasette bånd jeg stadig har gemt (man er vel hamster med respekt for sig selv)... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. ha ha ha:) Tænk du stadig har din walkman. Hvis du finder den frem med tilhørende kassettebånd please skriv, hvordan din ældste reagerede... Var hun imponeret? :o)

   Slet
 6. Pyha - ja godt med internet på fonen!
  Ha, fedt med discman. Jeg selv havde også walkman. Og jeg erindrer at det ikke er alt for mange år siden, at man så sådan nogle fjernsynsskærme på nakkestøtter i bilerne, som børnene kunne se film på. De var sat til en dvd-afspiller. Nu bruges der iPads. Det går altså frygtelig stærkt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har stadig sådan en dvd afspiller til ungerne i bilen:) :o)

   Slet
 7. Får heftig flashback til nytårsaften - Ohh!

  SvarSlet
 8. Flashback til dengang jeg var barn. En telefon hvor vi løftede røret op til øret, og der var en "vinge" der skulle drejes, og telefondamen sagde centralen, og vi skulle bede om en udenbys samtale, eller lokal. Mine forældres tlf. nr. var 247, og damen fra centralen kunne, hvis hun var af den nysgerrige type, følge med i samtalen. Da centralen blev nedlagt kom der drejeskive på telefonen og telefonnumrene blev længere, efterhånden endte det med 8 cifre. 35 blev den by jeg boede i, og 97 for den del i Jylland jeg boede i.
  Nostalgi

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, jeg bill gerne have prøvet sådan en telefon, hvor man fik fat i en dame :) hvis jeg havde arbejdet sådan et sted tror jeg altså jeg ville lytte med:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...