2. september 2016

Vi har engang købt en bil på e-bay

Det er rigtigt. I London for en 10 år siden synes manden og jeg det var en udmærket ide, at købe en bil på e-bay. £500 gav vi for den. Det var en grøn Volvo et eller andet. Prinsessepigen var lille bitte. Vi havde som sådan ikke brug for en bil. Det har man egentlig ikke når man bor i London.
Den holdt vist et års tid, kan ikke huske det helt præcist. Kan heller ikke huske, om vi brugte penge på reparationer på den. Det har vi muligvis nok gjort.

Så flyttede vi til en provinsby i Danmark. I starten havde vi ingen bil. Så fik vi en gammel Ford et eller andet stationscar. Den holdt lidt, kan ikke huske hvor længe. Siden da har vi haft en del ældre biler, da sådan noget som en handikapbil ikke, er til sådan nogen kronisk syge, dårligt gående med børn som mig. Fint nok.
Vi har været glade for vores gamle biler selvom de går jævnligt i stykker. Vi har drømt om automatgear. Vi har lavet research. Vi har forhørt os. Så var det vi lige pludselige fandt denne her nye bil i rette størrelse med automatgear. Vi prøvekørte den. Vi solgte den gamle bil. Vi snakkede frem og tilbage. Vi håbede. I søndags fik vi af vide den er vores. I dag kan vi hente den. Ikke flere bekymringer. Jeg skal ikke længere bekymre mig, hvis venstre ben driller. For nu skal jeg ikke bruge det! Vi kan køre sikkert til England og uden problemer have alle mine hjælpemidler med. Bagagerummet kan både rumme min miniscooter, min rolator, vores kufferter og mindstemandens nye stunt løbehjul.

Lige nu ville jeg ønske, at vi ikke havde købt flybilletter til England til jul (de blev købt inden vi viste der var mulighed for en ny bil) for jeg ville hellere køre. Det må vente til Påske!

Så den nyhed jeg ville fortælle er denne her. Sikkert kun vildt fed for mig men jeg deler alligevel. Ha' en rigtig dejlig fredag og en skøn skøn weekend. Jeg skal ud og køre.....

16 kommentarer:

 1. Tillykke med ny bil. Lyder som om den kommer til at passe rigtig godt til jeres behov. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorte:) Ja, den er lige som de skal være til os:o)

   Slet
 2. Dyt-dyt!! Stort tillykke (og super-god weekend)....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:o) Der skal køres;O)

   Slet
 3. Tillykke med den nye bil. Nu ved I så, hvad hele weekenden skal gå med ;-)

  Men hvorfor var det, at I skulle gå og håbe, at den blev jeres??

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der skal køres og køres;)

   Vi skulle jo lige ha' grønt lys fra finansministeriet eller du ved. Vi har jo aldrig købt en helt ny bil før:)

   Slet
 4. Ny bil er da stort, og naturligvis skal det deles her ;) tillykke med den ihvertfald - nyd duften af ny bil! Og så må I bare køre nogle gode ture i weekenden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, duften fantastisk:) Vi er bare så glade for vores nye bil og der skal rigtig køres ture:)

   Slet
 5. Tillykke, tillykke, tillykke. Det er så skønt for jer. Bilder mig ind at jeg kan mærke din begejstring helt her ud gennem min skærm ;-) Så skal I garanteret på lidt ture her i weekenden. Ned til bageren og hjem igen. Over broen og hjem igen. Bare fordi ... det kunne jeg i hvert fald sagtens finde på ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak kære Liv:) Du kan helt sikkert mærke vores glæde helt over ved dig, på den anden side af skærmen:o)Der skal køres meget i weekenden:) Helt sikkert.

   Slet
 6. I virker til at være sådan en rigtig sød og kærlig familie, så når der sker noget godt for jer, ja så bliver vi da bare rigtig glade på jeres vegne. Hjertelig tillykke med jeres nye dyt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine søde ord, Marianne:o)

   Slet
 7. Hvor er det godt for dig/jer, og nu hvor den er ny, kommer der ikke lige en uforudset udgift lignende den i fik kort før ferien, selvfølgelig vil der være udgifter, men.......
  Det bliver dejligt i kan kører til det hele nu, også til ferierne i England.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er så dejligt:) vi nyder sikkerheden og garantien (5 år) nu vi har en ny bil. Den er bare så dejlig og kørd:) vi glæder os helt vildt til påsken og køreturen derover. Vi købte flybilletter til jul for flere måneder siden, da vi ikke viste vi ville få ny bil. Så vi kan ikke lige køre til jul selvom jeg helst ville:)

   Slet
 8. Tillykke med den nye :) hvilken bil er det? Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en Dacia MCV Logan:) med automatgear så vi ikke skal tænke på, om mit venstre ben kan koble ud:) den er så dejlig at køre i og bagagerummet er kæmpe.

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...