4. september 2016

Den skulle jo indvies

Lidt af gårsdagens høst. Pigernes altså. Jeg købte ikke rigtig noget men drak kaffe og læste i min bog.

For flere uger siden havde jeg lovet prinsessepigen og hendes veninde en tur i Kolding Storcenter. I går havde længe været aftalen og med en ny bil, var det jo heller ikke umuligt eller noget. Plus en lille tur på både motorvej, landevej og by, var da perfekt til at indvie vores nye bil sådan officielt.
Så afsted det gik i går formiddags. Alle mobiler opladet så der kunne skabes kontakt mellem pigerne og mig løbende. Jeg fandt et sted at sidde og afsted de gik. Efter noget tid kom de og læssede poser af hos mig. Sultene var de også blevet så en sandwich og cola var nødvendigt.
Som venner vi dele...

Med fornyet energi smuttede pigerne igen og jeg synes jeg fortjente en cafe latte. Havde også min bog med som jeg rigtig gerne ville læse færdig. Den har ikke helt været så go' men ikke dårlig nok til, at jeg ikke ville læse den færdig. Så da pigerne smuttede ud og shoppe igen fandt jeg en sofa, en cafe latte og satte mig til rette.
Jeg blev ikke færdig med bogen inden pigerne kom igen. Bonus info. Har læst den færdig i dag.

Nu havde de to tøser fået nok og ville gerne hjem. Næsten 4 timers shopping havde alligevel været nok. Det var to ret stille piger på vej hjem i bilen.
Hjemme igen genfandt de nu alt energi og vi fik alle set deres indkøb samt hørt alle info om de indkøbte ting.
I dag regner det. Veninden er taget hjem igen og prinsessepigen har prøvet alt hendes nye tøj endnu engang.

14 kommentarer:

 1. Fire timers shopping! Jeg er både misundelig og forpustet på én og samme gang!... Kan godt huske den slags ture fra mine teenageår. Hvem der bare var en cirka (!) tredive år yngre prinsessepige! God søndag herfra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:) jeg sad jo bare og ventede og kiggede på mennesker. Jeg elskede at shoppe da jeg var yngre. Har brugt mange timer på Fisketorvet da jeg boede på Enghavevej:) og endnu flere timer på Camden marked og diverse shopping centre da jeg boede i London:) go søndag til dig:)

   Slet
 2. Wow, så længe tror jeg bestemt ikke jeg kunne få min banditter til at shoppe - heller ikke på egen hånd sammen med veninderne/vennerne. Jeg er imponeret. Fik de købt en masse gode ting, eller?

  SvarSlet
  Svar
  1. Pigerne nød det og de fik købt en masse fine ting. Prinsessepigen og hendes veninde elsker at shoppe. Jeg elsker at drikke kaffe og læse. Manden og mindstemanden havde bagt cookies mens vi havde været væk:) og set fodbold:o)

   Slet
 3. Det var da den bedste arbejdsfordeling ever! Dejligt med sofa kaffe og bog! Og godt at høre at bilen blev indviet med maner!

  SvarSlet
  Svar
  1. Og endnu bedre arbejdsfordeling med manden og mindstemanden. De blev nemlig hjemme og havde bagt cookies da vi kom hjem:) og set fodbold :o)

   Slet
 4. Wow 4 timer. De bliver hardcore shoppere når de bliver 17 år ;) kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha Birgitte:) det har du helt sikkert ret i:)

   Slet
 5. Wow det var godt gået. Lyder som om både du og pigerne havde en hyggelig dag. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:) Nu lavede jeg jo ikke så meget andet end at vente på tøserne:)

   Slet
 6. Jeg siger som Birgitte; med så veludviklede shoppe-gener allerede i den alder, bliver de tøser ikke nemme at holde trit med, når de bliver lidt ældre ;-) Sejt, at du kunne få lov til at indvie bilen med sådan en udflugt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:) ja, de bliver vilde shoppere når de bliver store:o)

   Slet
 7. En dejlig dag og en god indvielse.
  Jeg husker mine dejlige udflugter til Aarhus med yngstedatteren, vi gik fra butik til butik, var i diverse centrer for at finde det helt rigtige til den rigtige pris. I dag tager vi på outletmesse for at finde tøj til børnebørnene ;-)

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...