21. september 2016

Bogen uden ansigt


Bogen jeg valgte udelukkende fordi jeg kunne li' titlen og forsiden. 

Jeg er lige blevet færdig med den i dag og jeg blev ikke skuffet. Det er en go' bog. Letlæselig og historien fangede mig med et samme. Det er ikke en dyb bog eller med en stor åbenbaring til sidst eller noget. Bare en go' historie, sørgelig til tider men en god historie. Den får en til at tænke lidt over flere ting men er som sagt ikke dyb. Så nok mere bare, at den berør et emne mange af os, ikke tænker så meget over i dagligdagen. Eller jeg gør ikke. Jeg kan varmt anbefale bogen. Jeg vil kalde det en kærlighedshistorie men også en når-livet-ændre-sig-drastisk-historie. Nogen vil måske kalde det en ungdomsbog. Jeg vil ikke men jeg læser jo også alt uden egentlig, at hænge mig i hvem bogen er ment for. Jeg kan på en måde godt identificere mig lidt med hovedpersonen og det der med, at blive kaldt heldig!

10 kommentarer:

 1. Jeg kommer også nogle gange til at købe en bog fordi jeg synes den er pæn. Særlig ryggen (hvordan ser den ud i bogreolen?....), og af samme grund kan jeg også blive RET ærgerlig, hvis en bog jeg har ønsket mig viser sig at ha' en mega-grim ryg... Multifarvet, for eksempel. Krise, siger jeg bare. Jeg ved det; totalt fjollet....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikke fjollet overhovedet. Har det selv sådan:o) har du set mine flyvende bogreoler? Jeg har kun to men skal købt mig lidt:) flere:)

   Slet
 2. Det burde stå i reglerne når man blir forfatter - der skal være en sammenhæng mellem pænheden af ryggen/forsiden af bogen og hvor god den er. Jeg elsker også pæne bøger. Så er glæden bare ekstra stor når bogen så samtidig er god :) godt det var tilfældet ved den bog dj lige har læst :)

  SvarSlet
 3. Haha, I og jeres bogrygge, der skal matche :-) I ville få nervøse tics, hvis I så min bogreol. Den er et stort rod. Dog vil jeg medgive, at det er lidt ærgerligt, hvis bog fem i en serie pludselig kun kan fås i et helt andet format end de foregående fire. Ellers er jeg totalt ligeglad og har nye og gamle og meget gamle stående side om side. Jeg vil gerne se dine flyvende reoler. Har du et billede?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har jeg og jeg tænkte faktisk på de skulle vises frem igen:) Nu har jeg en undskyldning til det:o) Jeg har også både gamle, meget gamle og nye bøger.

   Slet
 4. Tak for anbefaling Mette. Den vil jeg kigge nærmere på :) kh Birgitte

  SvarSlet
 5. Velbekomme og go' weekend:) håber du har det bedre.

  SvarSlet
 6. Det er ikke altid pga. plot etc. er årsagen til et valg af en bog, titel, illustration eller lignende kan også være beslutningen.
  Jeg har et par stykker jeg ikke har fået læst færdig, måske var det et forkert tidspunkt for valg af lige denne bog, derfor venter den til en anden god gang.
  Spændende hvad du har gang i nu ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du har helt ret i at sommetider er det bare ikke den bog man lige skal læse på det givne tidspunkt:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...