19. september 2016

Summervejr og suppe

Synes hendes ansigt siger alt!

Igen igår eftermiddags var det dejligt vejr. Ca 5 minutters gang fra hvor vi bor, har de fået renoveret legepladsen. Det skulle afprøves og det blev den. Godt det blev igår de kom derhen for i dag er det gråt (nå, ja og hverdag igen) og køligere. Ikke at jeg har så meget imod det, savner mine store tørklæder og ponchoer. Også ret rart at drikke en lækker kop kaffe uden at kampsvede bagefter.
Og så spiste jeg suppe igår. Græskar/chilisuppe til frokost og aftensmad med hjemmelavet brødcroutoner. Resten af familien fik 'rigtig' mad til aften men jeg kan spise suppe flere gange om dagen - i flere dage! Der er mere tilbage så tror da lige det bliver min frokost idag.
Opdatering på opvaskeren (ved godt I ikke spurgte men I får lige denne viden alligevel) blev lavet men første vask med den, og gulvet blev vasket igen.
Der skal nok komme en ny på et tidpunkt. Indtil da, er jeg nu stadig helt okay med manuel opvask. Lige pludselig bruger vi ikke ret meget service. Vi kan sørme godt bruge samme glas/kop flere gange.
Lækker græskar/chilisuppe. Nej, den er ikke hjemmelavet eller jeg har selv varmet den. Croutonerne er hjemmelavet af nogle grovboller, der var næsten for gamle. Prinsessepigen og jeg kan spise brødcroutoner til alt eller bare som snack!

8 kommentarer:

 1. Uhh, bliver helt sentimental; jeg tilbragte stort set hele min barndom på en gynge. Dét var lykken. Men ponchoer og suppe er nu også godt! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gyngede også meget som barn. Forsøgte altid, om jeg kunne komme hele vejen rundt. Kan afsløre, at det kunne jeg ikke:)

   Slet
 2. Den ser nu lækker ud suppen, hjemmelavet eller ej ;-) kh. Birgitte

  SvarSlet
 3. Ja, sikke fornuftig 'man' kan blive ift. brug af service, når opvasker-Marie er gået i strejke.

  SvarSlet
 4. Sjovt - har lige købt græskar til en dejlig suppe i løbet af ugen. Genbrug eller ej, jeg krydser for at jeres opvaskemaskine snart bliver fikset og at det ikke smitter til andres opvaskemaskiner :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha:) nej jeg håber er heller ikke den smitter:) er glad for Mou laver en lækker en. Så kan jeg lige i overskue at lave brødcroutoner)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...