18. september 2016

Han opfandt et ord - skulle måske endda overveje patent

Vi alle tre greb telefonen og tog et billede. 'Selfie-bucks' credit til manden. Han fandt på ordet!

I fredags var min søster, prinsessepigen og jeg på shopping. Sådan shopping kræver en pause og den tog vi på Starbucks. En frappe til søsteren og prinsessepigen. Cafe latte til mig.
Efter denne her meget velfortjente pause fortsatte shoppingen. Manden og mindestemanden var kørt til SkateDome i Haderslev men skulle hente prinsessepigen og mig på vej hjem derfra.
Så vi kunne jo ikke holde for lang en pause, hvor hyggeligt det end var. Moster havde også andre planer så det var bare prinsessepigen og jeg, der liiige tjekkede vi havde købt det vi skulle. Faktisk gjorde de sidste kraftanstrengelser, at jeg fik hele to ting med hjem til mig selv. Endda noget prinsessepigen ikke var pinlig over. Win win!
Manden og midstemanden sendte en sms, at nu var de 10 minutter væk. Prinsessepigen og jeg var næsten klar manglede lige fredagsslikket men det nåede vi.
Vel hjemme igen viste jeg manden de fine Starbucks billeder. Manden kom på ordet selfie-bucks. Han viste mig billederne han tog af midstemanden på sit løbehjul. Jeg kom ikke på noget smart ord men brugte bare billederne.
Mandens billeder fra SkateDome. Det fedeste sted at skate og stå på løbehjul. Bare træls det ikke ligger lige der, hvor vi bor. Mindstemanden kunne bruge mange timer hverdag der, var det lige om hjørnet. 

Resten af denne her weekend er gået med overnatning hos veninde for prinsessepigen. Legekammerat for mindstemanden. Fodboldarbejde for manden og mr scanning for mig.

Håber du har haft en dejlig weekend!?

10 kommentarer:

 1. Tak, en dejlig weekend og fortsætter hele søndagen med, satser jeg på ♡
  Jeg kan godt lide jeres selfie-bucks - og mindstemands stunts. Har ser i hvert fald ud til at nyde det max. Top at du fik noget til dig selv, som prinsessepigen ikke finder pinligt. Det er en bedrift i sig selv.
  Rigtig god søndag til jer alle ♡

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig en bedrift i sig selv, Liv:o) ja, han elsker skaterparken.

   Slet
 2. Skynd jer at tage patent på det, og sælg rettighederne bagefter - I vil leve fedt resten af jeres dage :-). Skøn weekend, ku' godt bruge mere.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var da en glimrende ide:) jeg kunne også godt bruge en dag mere eller bare en halv dag.

   Slet
 3. Skøn weekend, og dejligt med dette nye ord ;-)
  Jeg kunne nu godt bruge lidt flere timer her i denne weekend, kan jeg mærke, men det går jo ikke, mandagen kommer jo stille og roligt og banker på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi kan nok ikke undgå, at det bliver er mandag:) lyder til vi er flere der kunne bruge lidt flere timer i weekenden.

   Slet
 4. Nye og kreative ord modtages med kyshånd - elsker dem!
  Skøn weekend I har haft - det har vi også, og så kan man ikke klage :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) vi elsker også ord her i huset:o)

   Slet
 5. Åh det lyder som en hyggelig weekend. Jeg ville ønske Starbucks lå tættere på mig - og var lidt billigere ;-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det ville være rart hvis den var lidt billigere:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...