10. september 2016

Læren

Bog nr. 13 er læst og lagt på bogreolen.

Det er en krimi eller en thriller. Eller er det, det samme? I hvert fald er der mord, klamme ulækre mord. Der skiftes hele tiden mellem de forskellige personer fra kapitel til kapitel. Det er nemt nok, at følge med og det gør bogen endnu mere spændende. Der en kærlighedshistorie i historien også men det er ikke den, der er vigtigst. Jeg synes det er en god og spændende bog. Den er nem, at følge med i og letlæselig. Det er ikke den bedste krimi/thriller jeg har læst men den bedre end andre jeg har læst.
Nu er jeg gået igang med en bog jeg udelukkende købt fordi jeg kunne li' titlen. Jeg aner ikke hvad den handler om. Eller jeg har en fornemmelse, da jeg har læst de første 3 kapitler i dag. Den lover godt indtil nu. Køber du også bøger uden at vide noget om dem? Fordi titlen lyder rigtig go'? Eller er det bare mig?

Nå, jeg vil videre. Har lovet ungerne popcorn til Voice Junior. Ha' en forsat dejlig weekend allesammen.

8 kommentarer:

 1. Klamme mord lyder umiddelbart som noget, jeg springer over. Har endnu ikke købt en bog som jeg ikke ved hvad handler om, jeg plejer at helgardere mig på et relativt højt plan. Spørger gerne indgående flere gange dem som anbefaler en given bog, om den nu virkelig ER god. Livet er simpelthen for kort til dårlige bøger. Jeg køber de fleste af mine bøger, synes ikke jeg har tid til at gå på biblioteket. Uanset hvor James Bond-agtigt der måtte være ;-) - men til gengæld går jeg op i, om ryggen er pæn i min bogreol (og DET er da totalt fjollet!....)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha jeg går også op i, om bogen er pæn på mine bogreoler:) jeg køber nemlig alle mine bøger. Ungernes låner vi på Janes Bond Biblo men mine bøger købes. Elsker bøger:) jeg har aldrig ikke læst en bog færdig:)

   Slet
 2. For mig lyder det mere som en Horror og ikke krimi/thriller som du skriver det. De mord lyder voldsomt, og det kommer fra mig der læser den ene krimi efter den anden ;-)
  God fornøjelse med den næste bog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Okay, horror vil jeg ikke lige kalde den. Det er historien for alsidig til. Tak, jeg er godt gang med næste bog:) den lover godt.

   Slet
 3. Næææj, jeg køber faktisk sjældent bøger for vi har ikke plads. Men jeg går på biblioteket. Primært efter bøger jeg får anbefalet. Men det er sjældent jeg falder for en bog pga titel eller cover. Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Manden min mener heller ikke vi har plads men det har vi:)

   Slet
 4. For mig er en krimi og en thriller ikke det samme :-)
  Jeg har vist aldrig købt en bog udelukkende på titlen; jeg har altid enten fået den anbefalet eller har læst i det mindste et minimalt referat af den. Alligevel kan den jo skuffe, for referatet fortæller intet om, hvordan forfatteren skriver - og jeg har flere gange opgivet at læse en bog.
  Da vi skulle flytte, røg 3/4 af vores papirbøger ud efter kriteriet: "Ville jeg læse denne bog igen?" Hvis svaret var nej, blev den kasseret.
  Nu læser/køber jeg kun e-bøger. Biblioteket holdt jeg op med at besøge, da jeg jobstoppede og dermed ikke længere havde brug for lydbøger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror jeg ligesom dig nok bil synes en thriller og en krimi er to ting. Er ikke helt sikker men hælder mest den vej:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...