27. april 2016

Vi bygger en seng....

Eller det er nok ikke den rigtige måde, at sige det på. Vi samler en seng for det er et stort samlesæt. Instruktionerne er nemme nok, det er tiden der har drillet og så er der grænser for, hvad jeg kan selv. Dumme sclerose....
Nå, men vi er da godt på vej og i nat var vist sidste gang prinsessepigen har måtte sove på gulvet. Ikke at hun har klaget over det.
Det er noget af sengen I ser der, det var hvad vi nåede i går. Den var dog ikke færdig nok til hun kunne sove på den. Det håber jeg så som sagt, at den bliver i dag. Så i morgen eller en anden dag skal jeg nok vise jer et billede af den færdige seng. Det er en Ikea seng, der kan trækkes ud til dobbelt så stor, når hun har veninder på besøg.
Ellers har jeg ikke noget spændende herfra. Nå, jo vi har købt den samme seng i sort til mindstemanden. Den skal også samles på et tidspunkt. Det skulle vi nu kunne gøre ret hurtigt, da vi jo ligesom har prøvet det før!
Hans gamle vokser-med-barnet-seng skal så sælges. Måske du kender nogen der kan bruge en yderst solid og velholdt træseng til 250 kr?? NB. Madrassen og sengetøj følger ikke med.  Det er en Ikea seng og den kan blive 3 forskellige størrelser. På billedet er den i den største str.  meter lang.

Er du til samle-selv-møbler??

10 kommentarer:

 1. Lyder som en smart seng I er ved at samle. Glæder mig til at se resultatet. Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er rigtig smart, synes vi. Så er der altid ekstra sovepladser:)

   Slet
 2. Uh altså. Det er næsten lige som at få en hel ny æske med lego. Håber I får samlet det sidste i dag for ja, så klarer erfaringen det hele for yngstemands seng - bare sådan wupti. Glæder mig til at se ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig ligesom en æske Lego:D Der skal nok komme billeder af det færdige resultat:o)

   Slet
 3. Hjemme hos os er den slags noget af det, som tester vores ægteskab gang på gang... It ain't pretty, I can tell you!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha ha ha:o) You just don't fail to amuse me:) Altså som regel kan vi godt klare det og så high 5 vi da også lige meeeen der har været gange, hvor nogen (siger ikke hvem) er en klogeåge.....:o)

   Slet
 4. Begge mine unger har de senge I har købt. Lækre store skuffer og så kan man trække dem ud til dobbelt seng, når der kommer gæster. Vi har været meget glade for dem. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, Birgitte det er så dejligt med gode erfaringer, tak:o) Vi købte dem fordi ungerne tit har overnattene gæster og vi har jo også besøg fra England jævnligt. Pinsessepigen sov i sin seng i nat og hun gav den 10 ud af 10:)

   Slet
 5. Dejligt med projekter, øv når helbredet driller og hjælpen har lidt for meget om ørene, og derfor ikke samme tid til at hjælpe til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har fået samlet begge senge nu:) Så begge unger sover igen i en seng om natten:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...