18. april 2016

Fodboldfeberen!

(De skiftedes til at stå i mål. Her jubler mindstemnanden over mål i den modsatte ende)

Det var blæsende men tørt og til tider sol de timer vi var til fodboldstævne. Mindstemanden og hans hold spillede 6 kampe af 20 minutters varighed. Vandt 5 og spillede en uafgjort så de var godt tilfredse. Mormor kom forbi og kiggede. Hun gav kaffe og mente prinsessepigen hellere måtte få lidt chokolade. Det var jo energi og den skulle bruges til at heppe.
De sidste par kampe var de små ben på banen ved at være trætte kunne vi se. De kæmpede nu videre og med juice i en af pauserne, så gik det. Minstemanden var tilfreds med hans egen indsats (han scorede 4 mål) og endelig bidt af fodbolden som hans far. Han glæder sig til træning tirsdag og til deres næste stævne om nogle uger. Fodboldfeberen har indtaget huset....

Dyrker dine børn sport?

14 kommentarer:

 1. Vidunderlig dag, og pragtfuldt far og søn nu har en fælles passion, og der samtidig er en sidegevinst ingen nederlag til holdet, og chokolade til heppekoret, gør dagen fuldendt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og mormor ej at forglemme. Hvis hun må, kommer hun til alle kampe:o) Det var hyggeligt trods blæst:) Vi glæder os til næste stævne.

   Slet
 2. Åh ja, det er skønt! Særligt Mellemste Pode er ramt af fodboldfeber hjemme hos os, mens Ældste Pode primært gør sig til på håndboldbanen. Fodbold følger han med i 'på afstand' i fht. Superliga, Premier League, Champions League, you name it. Det kan godt være lidt af en tidsrøver. Og moren - altså mig - bliver temmelig ofte hægtet af undervejs i fodboldsamtalerne ved spisebordet....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha Ja, det kan blive lidt 'tørt' med alle de der fodbold facts:o)

   Slet
 3. Uh det lyder seriøst! Og sikke en fin dag og oplevelse ;-) Godt mormor havde forsyninger med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, mormor vil så gerne komme og se med og har hun lækkerier med, er i hvert fald ingen der brokker sig over det:)

   Slet
 4. Også på det punkt glæder jeg mig til varmere tider - gruer allerede nu for kampen torsdag aften, hvor både mindstemanden og jeg har lovet mellemmanden at komme og se på - nu det er fridag fredag, ellers er det for sent for mindstemanden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal med til træning på torsdag og der er lovet lækkert vejr:) Så er det en fornøjelse, at sidde ved banerne. Så du kan glæde dig til jeres torsdagskamp for de lover ok vejr:o) Hepper på sejr til din mellemmand:)

   Slet
 5. Og nu ved I så, hvad en masse fremtidige weekender skal gå med ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er nogle lørdage booket i nær fremtid:) Vi glæder os til vejret bliver lunere:)

   Slet
 6. Fodboldkampe i snevejr og frost er de værste at være tilskuer til. Har en pige som spiller fodbold ude hele året rundt.
  Jeg tror vi skal opdrage lidt på vores mormor. Hun kommer kun til de lune kampe og har ikke forsyninger med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, det må være så koldt i frostvejr:)

   Slet
 7. Hvor er det skønt at det glæder hele familien! - eller i hvert fald sønnike og forældrene. Her glæder det forældrene, at ingen af børnene er til sportsgrene, der involverer kampe i weekenden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. :o) det er nu rart det kun er mindstemanden. Prinsessens drama og dans er det kun shows der ligger i weekender:) Deres springgymnastik om vinteren er også kun hverdage på nær opvisninger. For vi er glade for vores weekender men et fodboldstævne en 3-4 timer engang imellem er nu helt ok:) Især nu det bliver lunere

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...