7. april 2016

A girl gotta love a dress......

Eller det skal pigen selv bestemme men jeg kan godt li' kjoler. Især kjoler der kan bruges til hverdag. Jeg kan da også li' kjoler der kan bruges til bryllupper eller lign. men hverdagskjolen er mit ynglingsbeklædningsstykke. Jeg fandt denne her hjemmeside den anden dag. Sommerkjolen hedder den.
Efter at have kigget lidt, endte jeg faktisk med at købe to kjoler der. Den ene er den på billedet ovenover. Den anden må I få at se senere, den skal jeg bruge til de to bryllupper vi skal til i år. Det lilla tørklæde var en lille ekstra ting de sendte med sammen med kjolerne og det ret lækkert. Jeg har tørklæde på hverdag og har rigtig mange men jeg kan aldrig få for mange.
Jeg bliver så glad når jeg falder over en butik/webshop der lige sælger min type ting. Derfor ville jeg også lige dele det med jer. Så indlægget her er ikke spons bare ren info til jer, om en fin webshop med fede kjoler.

Går du i kjole?

16 kommentarer:

 1. Hvor er den fin - den ser ud til at klæde dig rigtig godt! Jeg elsker at gå i kjole, men gør det for sjældent. Tror, det er fordi, jeg cykler en del, og der har det været lidt for koldt på det seneste til, at det var rigtig rart i kjole. Men NU kommer foråret snart, har jeg bestemt, og så skal der kjoler på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må i gang med kjolerne:o) Hepper på et varmt og solrigt forår:)

   Slet
 2. Ja, den er skøn! Jeg købte en kjole på udsalg her i foråret, og har haft den på én gang, og føler mig lidt mærkelig og forkert i den. Men jeg syntes at alle andre ser super-fine ud i kjoler, så det er bare fordi jeg måske er lidt småunderlig i forhold til hvad jeg befinder mig godt tilpas i vedr. min egen beklædning. Det ku' være, at jeg skulle prøve igen?...

  SvarSlet
  Svar
  1. Kunne jeg have skrevet ... :-)

   Slet
  2. Prøv igen please pretty please. Kjoler er fede - jeg har tit en poncho over og altid et tørklæde. Kan ikke leve uden mine tørklæder:o)

   Slet
 3. Sikken en sød kjole :-) Nej, jeg er ikke vild med at gå i kjoler. Gør det sjældent, og aldrig til hverdag. Tror, det er gammel vane helt fra min barndom, hvor det var alt for upraktisk der langt ude på landet med dyr og stalde og hegn, man skulle kravle over osv. Og nu tror jeg aldrig jeg lærer det ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Som barn og ung gik jeg aldrig i kjole. Det er først nu og efter børn jeg er begyndt:) Elsker mine kjoler:o)

   Slet
 4. Rigtig sød kjole :-) jeg er blevet bedre til at gå med kjole, men det er ikke videre praktisk på cykel-dage. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må opfinde noget kjole og cykle-praktisk, Birgitte:o)

   Slet
 5. Nuj den er fin. Ligesom skøreliv.dk og Midterfruen må jeg også melde ud, at hverdagene ikke er kjoledage. Det er yderst sjældent jeg hopper i så fine sager - alt for upraktisk for hvor gemmer jeg fonerne?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, en kjole er da ikke fin det er bare tøj:) Og telefonen må i tasken, Liv :o)

   Slet
  2. Nå det er der problemet ligger. Jeg går ikke med taske Mette. Som i stort set aldrig ;-)

   Slet
  3. Du må hækle en lille taske/halskæde til at have fonen i:) Du er så kreativ:)

   Slet
  4. Det hedder 'Lommer' Mette ;-) he he

   Slet
  5. Det hedder 'Lommer' Mette ;-) he he

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...