11. april 2016

En lille dreng sov med sin æske Lego.

(på billedet lander de og de kom ud derfra med kun lidt vand på sigSidste gang jeg var med oppe i den, blev jeg gennemblødt. Det var som om vandet søgte mig..... Så jeg tog billeder i stedet i lørdags lige da denne her skulle prøves)

Vi havde en rigtig dejlig tur til Legoland i lørdags. Vejret var super (det havde jeg jo selvfølgelig sørget for) og der var ikke ret mange mennesker der. Lille F elskede det hele og han fik prøvet alt det han gerne  ville. De fik vi alle og der var stort set ikke kø nogen steder.
Vi var der til de lukkede og lille F fik købt en æske Lego som skulle med hjem til London. Den slap han ikke og kassen lå ved siden af hans pude hele natten. I går rejste de så hjem igen med Legoæsken i tasken.

Hvad har lavet i weekenden?12 kommentarer:

 1. Sikke en god oplevelser. Og dejligt når der ikke er lange køer i Legoland, så er det nu alligevel sjovest - specielt når vejret er godt. Lige præcis dén forlystelse (udover polar-explorer) er klart yndlings. Klart.

  Lørdag havde vi mor/søn- og far/datter-dag. Det var skønt! Skønt med skønt på for os alle :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, hvor hyggeligt med mor-søn dag:o)

   Slet
 2. Lørdag var vi til familiefødselsdag og søndag var afslapning (sådan da) ;-) lyder som en succes med den LEGO æske. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder som en dejlig weekend Birgitte:o)

   Slet
 3. Kors, hvor kært! De kan bare noget, de unger der....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bare så sødt og han sad med den under armen mens han spiste morgenmad:o) Så sødt:)

   Slet
 4. Dejligt, I havde en god dag i Legoland. Så fint, at du kunne sørge for godt vejr :-) Tjah, vi lavede ikke noget spændende. Medmindre man kan kalde det spændende at støvsuge bil for hundehår? ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er nu sikker på det kan være spændende nok at støvsuge bil:o) Eller hvad:) Ja, jeg var yderst tilfreds med vejret og ret glad for, at der blev lyttet hos vejrguderne:)

   Slet
 5. Nååårh. Mega sødt at sove med LEGO-æsken <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ik':o) Det synes jeg også og han havde en under armen mens han spiste morgenmad:) Så kært.

   Slet
 6. Det lyder som om lille F har haft en rigtig god tur til Danmark! Dejligt. Skønt billede. De har nogle sjove hoveder sådan nogle englændere ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha :o) Ja, ik'! Vi havde også prinsessens veninde med og hun er ikke engelsk så det sjove hoved går også hos danskere....:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...