28. maj 2015

Skole/hjemsamtaler og en tur i Legoland forude.

Lige umiddelbart har de to ting slet ingenting med hinanden at gøre. Overhovedet ikke faktisk....
Næ, i dag skal vi til skole/hjemsamtale hos mindstemandens lærere og høre lidt om hans skoleliv i 1 øst. Det glæder vi os til, det er altid rart at få af vide om ens børn klare sig ok. Han elsker at gå i skole så tror da helt sikkert han trives.

Legoland er på lørdag sammen med en mor, der har børn i både mindstemandens klasse og prinsessepigens. Så børnene er alle venner og moren og jeg snakker godt sammen. Så da hun spurgte om vi ikke skulle tage en tur i Legoland med ungerne, tænkte jeg det da nok kunne være hyggeligt. Nu krydser vi bare fingre for dejligt vejr eller i det mindste tørrevejr. Det er altså sjoveste synes de voksne, når det ikke regner. Ungerne er ligeglade.

Manden skal til England over til sin bror og se noget FA Cup finale (det er fodbold, skulle du være i tvivl) bare en hurtig sviptur med Ryanair (ja, de er altså de billigeste der flyver fra Billund. Nå, det er jo også kun nu de flyver fra KBH folk brokker sig) fra fredag til søndag. Jeg fik et gavekort til Amazon (ikke spons bare en oplysning til dig om en fed hjemmeside med mange lækre billige ting. de levere til DK og har meget billige bøger) for et lille stykke tid siden og nu glæder jeg mig til, at manden henter alt det jeg har bestilt der med hjem. Der er især en bog jeg glæder mig til at få. Det er Wreck This Journal som Liv her anbefalede.

Efter manden er kørt i lufthavnen i morgen aften, har jeg lovet ungerne Mac D. til aftensmad. Jeg er også kommet til at love dem pizza lørdag aften. Det er vist ikke kun mændene der laver nem  mad, når de er alene med ungerne.....

2 kommentarer:

 1. Hey det lyder til at der lagt i ovnen til en ordentlig gang hygge i weekenden for både manden og jer. Satser på godt vejr til jer alle - og er spændt på hvad i får ud af Wreck this Journal (som jeg ikke er helt sikker på at jeg har direkte anbefalet, men i hvert fald fortalt om).
  Have fun.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære Liv. Jeg tror du indirekte anbefalede den til bare mig:) du skrev nemlig så fint om den og jeres sjov med den. Vi glæder os i hvert fald:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...