19. maj 2015

Godt der findes gaffatape.

For vores bruser faldt ned....

Og vi havde ikke lige en anden liggende. Nu kan vi selvfølgelig godt stå med den i hånden mens vi er i bad meeeeen det er da rarest når den hænger oppe over en, ik'?!
Anywho, vi er jo en pænt kreativ familie (eller det synes vi da selv) så gaffatapen kom op af dens skuffe og bruseren er fixet. Eller i hvert fald for nu og indtil vi får købt en ny. Det gør vi snart, det lover jeg. Vi har kigget hjemmesider og vi har fundet et stort udvalg. Klik her og du kan se, hvad vi har kig på. Det burde ikke være så svært, at få bestilt sådan et brusehoved med tilhørende stang og holder. Altså, det er det heller ikke. TGK-shops hjemmeside er nem at finde ud af så nu skal det være lige om lidt der skal bestilles. Jeg skal bare liiiige beslutte - sammen med manden selvfølgelig - hvilket brusehoved det skal være. Jeg synes det store brusehoved er pænt. Skal et brusehoved være pænt?? Det skal vel bare virke, mener manden. Altså jeg synes da godt det må være pænt og det er det her sæt.

Nu skal der jo så heller ikke så meget til at gøre det pænere end det vi har lige i øjeblikket. Eller hvad synes du??
Kønt er det ikke men farverne matcher.... ha ha! Og det er funktionelt!

Indlægget er lavet i samarbejde med TGK-shop men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her 

2 kommentarer:

  1. Jamn gaffa-tape kan bruges til alt. Dog må jeg sige nej. Har altid bruseren i hånden! ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg synes det er så bøvlet med bruseren i hånden når mit hår så langt. Vi kigger stadig på løsninger og er glade for gaffatape om bruserhovedet:)

      Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...