12. maj 2015

Åh, det ville jeg rigtig gerne ha'!

Jeg har i laaaaang tid haft kig på en robotstøvsuger. Vi har arvet min mors gamle støvsuger, der virker upåklageligt men den er lidt tung, da vi i sin tid flyttede til Danmark. Det er jo efterhånden 8 år siden og måske det er tid, at investere i en ny støvsuger. Jeg har aldrig haft noget imod at støvsuge. Jeg har heller ikke noget imod det nu men når ens ben er trælse, så har man jo lov at tænke kreativt, ik'?
Altså det er okay for mig at støvsuge men det kræver hvile nogle timer efter, for at benene igen kan fungere. Derfor ville en robotstøvsuger virkelig være en hjælp. Vi har kigget on and off efter en men har ikke ville investere endnu.
Måske også fordi der findes en masse slags støvsugere og det derfor ikke nødvendigvis, er en robotstøvsuger der er det rigtige for mig. Der findes jo flere modeller, du kan selv se et udvalg af støvsugere her og det er jo ikke bare noget man køber hver dag så derfor skal der tænkes over det.
Så vi snakker stadig om herhjemme, hvad det rigtige for os eller mest mig ville være. Det er nemlig også go' træning, at støvsuge. Også selvom det kræver jeg sidder ned et stykke tid efter. Så måske en robotstøvsuger ikke er løsningen men en letvægtsmodel eller sådan noget, hvis det altså findes. Det er jo så noget jeg kan hygge med at kigge på og læse om her.
Manden og jeg kan så finde ud af, hvad vi synes er det vi vil ha'. Tror lidt det er mig der får lov at bestemme. Så må han lære at bruge den vi ender med at vælge.... Det er da vist det bedste!

Hvilken slags støvsuger har du??

Indlægget er lavet i samarbejde med Punkt1 men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her


2 kommentarer:

  1. Faktisk har vi centralstøvsuger. Og det skulle jo være så godt. Det er det bare ikke. Den støjer for meget og suger for lidt, så vi bruger den aldrig! Robotstøvsuger er udelukket, så længe vi har forskudte plan - og hund. Det smarte er jo, at den kan køre, når man ikke er hjemme. Og så er der jo bare alle de almindelige tilbage. Jeg ved ikke en gang, hvilket mærket vi har for tiden. Jeg er ret ligeglad, så længe den suger godt :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, vi har jo kat og hun er inde nogen gange når vi ikke er hjemme. Det tror jeg ikke helt vil virke med en robotstøvsuger så jeg tror jeg måske skal finde noget andet.... Den gamle virker endnu meeen den er gammel:)

      Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...