20. maj 2015

Bøger Bøger Bøger!

Jeg elsker bøger..... Tror jeg den faste læser har opdaget det men skulle der være en ny eller to, der læser med så kan det lige nævnes igen. Vi har jo lige været i England og jeg var lige på Amazon.uk inden og bestille 3 bøger. De har nemlig et super tilbud med 3 bøger for £10 (ca 100kr) og gratis levering i England. Win win for mig, da vi jo jævnligt er der.
De her tre dejlige bøger (se billedet længere nede) lå pænt pakket ind og ventede på mig, da vi ankom i sidste uge. Nu ligger de på deres boghylde herhjemme og venter på at blive læst. Skal lige være færdig med den bog jeg er igang med. Den er ikke så go' eller i hvert fald ret underlig men jeg er nødt til at læse den færdig. Kan ikke stoppe halvvejs. Kan du det?? Hvis bogen du læser ikke er go'??8 kommentarer:

 1. Åh, jeg elsker også bøger. Og hvis bøger i DK var lige så billige som i England, ville man ikke kunne sparke sig frem for bøger herhjemme. I stedet bruger jeg biblioteket en del; Det er så dejlig gratis :-) Glæd dig til Me before you. Jeg kan også anbefale One plus One af samme forfatter. Jeg glæder mig til at høre om de to andre - John Green i særdeleshed, som jeg ikke har fået læst noget af endnu. God læselyst :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tak:) Amazon levere til Danmark til rimelige penge. Bare til info:) bruger biblo til ungerne - prinsessepigen læser vildt meget. Lige i øjeblikket er det Kære Dumme Dagbog som hun varmt anbefaler. Tror øglen vil ku' li' den når hun bliver 8-9år:) der er også en film. Vildt sjov også for voksne:) John Green er så go'. Jeg læste The Fault is in our Stars af ham og den er fantastisk. Der skal nok komme anmeldelser.

   Slet
 2. Heldige dig :-) Det er simpelthen så tarveligt, at bøger skal være så dyre i DK. Ja, Me before You er fin - lidt a la filmen De Urørlige, men så alligevel ikke. Glæder mig til at læse, hvad du synes om de to andre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre Me before You er go'. Kender den ikke men kunne li' titlen og den kom frem via tidligere indkøb så tror den er noget for mig. Der skal nok komme anmeldelser:)

   Slet
 3. Ja du er jo en ren bog-o-man. Dejligt. Og de ser spændende ud, gør de. Jeg læser som regel også færdigt, men har altså også droppet bogen et par gange. Gad ikke spilde min tid ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også en enkelt gang droppet en bog men selvom den jeg er i gang med ikke tiltaler mig, så er jeg nødt til afslutte den. Har forøvrigt lige bestilt wreck this journal som jeg gerne skulle få om et par uger:)

   Slet
  2. Uh jeg glæder mig til at se hvordan du få wrecked that journal ;) Vi er gået lidt i stå her. Må snart genoptage wreck-syslerne.

   Slet
  3. Jeg glæder mig også til at komme i gang:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...