22. maj 2015

Ondt hovedet - betyder det briller??

Prinsessepigen har klaget over hovedpine sådan on and off et stykke tid. To gange har hendes klasselærer også sendt besked om, at hun har klaget over hovedpine i timerne. Så jeg ringede til øjenlægen og fik en tid langt ud i fremtiden.... For de har så travlt, at der er meeeeegte lang ventetid. Det er nu ok for så har vi kunne holde øje med, om denne her hovedpine blev ved med at dukke op. Det har den ikke andet end et par gange men på tirsdag er det øjenlægetid og hun skal tjekkes, selvom hovedpinerne ikke har været der. Det kan jo være hun bare skal ha' læsebriller eller skærmbriller.
Jeg har tjekket lidt på brillehjemmesider og der stødte jeg lige på det der ord skærmbriller. Klik her og du kan læse om, hvad det er.
Nu sidder prinsessepigen ikke ved skærmen hverdag men hun læser meget og i skolen læser de, sidder ved skærm sommetider og der er tavlen der skal kigges på. Så et par briller er måske nødvendige. Det finder vi ud af på tirsdag.
Jeg havde læsebriller fra jeg var 11 år, faren brugte briller fra han var ca 17 år (hans øjne er dog nu næsten normale) så måske også prinsessepigen skal ha' briller. Vi har en ProfilOptik i byen som faren har handlet ved tidligere så skal der kigges på briller, bliver det nok der. Eller på deres hjemmeside som start.

Bruger du briller? Eller gør andre i din familie?

Indlægget er lavet i samarbejde med ProfilOptik men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her 

2 kommentarer:

  1. Uh, det er svært at vide. Måske sidder Prinsessepigen bare og spænder i nakken, fordi hun skal 'sidde pænt' i skolen. Nu skal I heldigvis til øjenlæge på tirsdag, så I behøver ikke at overveje at lade Prinsessepigen synsteste hos en optiker. Det sidste har jeg det lidt stramt med, efter at jeg gjorde det for mange år siden og fik anbefalet (dyre) briller. Sidenhen gik jeg til en øjenlæge, som sagde, at det da ikke var værre, end at jeg kunne bruge et par billige briller fra Tiger-butikken! Den slags bruger jeg endnu, men nu i deres stærkeste styrke, så jeg må snart bide i det sure æble og investere i 'rigtige' optikerbriller.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har det også lidt stramt med optikere, hvis det kun er dem man går til. Derfor valgte jeg også øjenlægen. Manden er også gået over til Tigerbutikkens briller og de er fine. Han kom hos optikeren i en periode mens hans syn var værre end nu men nu er de billige briller helt fine til ham. Han bruger dem meget lidt. Jeg tænker faktisk også, at hun evt sidder forkert og så har jeg været efter hende med at drikke nok vand også. For det kan hun godt nogle gange glemme:/

      Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...