29. oktober 2013

Nå, men vi klarede det...

Trampolinen står endnu, hegn, tag, skraldespand, det hele er intakt. Vi var vist heldige, flere af vores naboers tag på deres carporte er fløjet af. Manden sad godt nok fast 4½ time på vej hjem fra arbejde og prinsessepigen fik lov til at blive hos veninden helt til kvart i otte men det var også det hele. Mindstemanden var mere bekymret for sit græskar skulle flyve væk og synes det var ret så træls, at han ikke kunne tænde lyset i det. Når man er 6år er det vist de ting, der optager en.

Heldigvis nåede begge unger stadig at blive puttet inden kl 20 så jeg kunne se Greys. Lidt vigtigere end vejret, ik'? Spændende afsnit om en super storm! Jamen, hvad er oddsne lige for det var i går, hva'? Jo jo, det er sådanne detaljer der da lige fanger min opmærksomhed.... Detaljerne der kunne have hjulpet mig til at lave en lækker championssuppe, udeblev tilgengæld. Den er spiselig men ikke som jeg ville have den og jeg kan ikke helt finde fejlen....

Nu kunne jeg bruge tid på at finde ud af, hvor det gik galt eller jeg kan spise den som den er og vente lang tid inden jeg prøver igen. Ja, jeg vælger det sidste.
Så er jeg også godt mæt inden forældre kaffe m kage i ungernes sfo i eftermiddag. Så spiser jeg nemlig nok kun et stykke kage....


2 kommentarer:

 1. Hahahaha....
  Ved slet ikke hvad jeg skal kommentere på hverken først eller sidst. Men altså... godt i slap billigt i stormen. Rigtig ærgerligt med suppen - jeg havde dog gjort samme valg som dig.
  Greys ser jeg jo ikke (da den ikke sendes via stueantenne-programmerne) men sikke detaljeorienteret du er. Det er da bare helt vildt! ;-)
  Ha' en god dag du. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Kan fortælle suppen smager dejligt selvom den ikke ser ud som den skal. Mætter også helt fint:) Jo jo detaljer er jeg go' til bare ikke altid dem man kan bruge til noget... Også go' dag til dig, Liv:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...