10. oktober 2013

Jeg er tilbage så ingen panik.....

Der har været lidt stille på bloggen de sidste par dage men bare rolig I'm back! Jeg har fødselsdag i morgen så sker der jo altså det i ens hoved (eller i hvert fald mit) at en masse tanker tumler rundt. Det der med at blive 25år igen et år ældre, gør der lige bliver reflekteret. Unødvendigt egentligt men det er jeg tilsyneladende ikke lige selv herre over. Nå, hvad har jeg så reflekteret over? Ikke noget klogt kan jeg berolige dig med men har set lidt hjemmevideo af ungerne fra de var 1 og 3 år.... Ah, hvor er de søøøøøde! Det er de da også nu men de er jo allerede så store (6 og 8år) og flyttet hjemmefra lige om lidt, ik'? Reflekteret er nok egentligt et helt forkert ord at bruge men det eneste der lød bare lidt klogt. Nå, men nok ævl!
Min veninde sendte et link og selvom det er 5 minutter langt, er det altså værd at se, synes jeg.....


Efter jeg så det, er jeg helt klar til at blive et år ældre i morgen. Manden har fri så vi skal ha' en 'voksen' frokost på Jensens inden børnene skal hentes. (de vil ikke tidlig hjem for der er arrangeret tur til kæmpe-ny-park med sfo-en, og som prinssepigen sagde: "vi har altså masser af tid til stadig at fejre dig efter kl tre") Jamen okay så....

Kan I ha' en dejlig torsdag, en lige så dejlig fredag og hvis I er søde, hører I fra mig igen på lørdag. Ja, det lyder som en go' ide!
Nu vil jeg kører ud og få min medicin så min tro følgesvend (ikke ment positivt men lyder bedre en sclerose) kan holdes i skak.

2 kommentarer:

 1. Åh nej. Jeg var lige ved ikke at klikke på linket, men blev alligevel fristet. Kæft en fest de har! Var flad af grin OG rockede med! Sådan!
  Og STORT tillykke med i morgen. De bedste hilsner, Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha', Liv:) Jeg var også tæt på ikke at gide se klippet men sååå glad for jeg gjorde:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...