23. oktober 2013

Den er der endnu....

Min hjerne... Det var heldigt, hva'? Så er det ikke det jeg skal undskylde med, når folk opdager min glemsomme og til tider distræte opførsel. Var hos min neurolog i går og høre, hvordan min hjerne så ud. Jamen, status er den stadig er der (sclerosen har ikke totalt ødelagt den) ingen nye ar, kun de gamle. Godt så, det er altså ikke den der skal bruges som undskyldning når tingene ikke flasker sig. Hvad skal jeg så undskylde med? Det må blive mor-tingen så, at være mor kan jo gøre en lidt glemsom. Jo jo, det har jeg helt sikkert læst et sted i en bog.

Nu er det ikke fordi jeg glemmer noget hver dag men nogle dage synes jeg godt nok, at jeg ikke lige har styr på det hele. Har du det også sådan en gang i mellem??
I går havde jeg planlagt alt og alligevel glemte jeg en ting, det gjorde en del af dagen lidt mere besværlig. Ikke at alt ikke lykkedes i enden, det gjorde det men ikke uden besvær.
Så det var da lige rigtig dejligt at opdage, at søndag er halv-pris-for-bio-billetter i vores biograf. Jamen, det betyder vi lige kunne lave en ikke-planlagt og ikke-sparet-op-til biotur med ungerne. Så søndag smutter vi i bio og ser Turbo. Det bedste (egoistiske morfølelse) var at fortælle prinsessepigen og mindstemanden det.
Tak for det dejlige tilbud, lokale biograf.Har du set et godt tilbud for nylig??

4 kommentarer:

 1. Go' bif-tur :-) Ja da, jeg glemmer også ting og sager, tider og steder. Her til morgen har jeg fx glemt at tage kød op af fryseren. Dumt. Men bedst som Gemalen hidser sig op over min glemsomhed, glemmer han selv noget, der er værre :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, vi glæder os:) Uh, det med kødet er jeg god til at glemme!

   Slet
 2. Fedt med halv-pris-bio. Det vil vi også have i vores bio! : )
  I går, da jeg afleverede yngstemand i 0. klasse smalltalkede jeg med en pigemor og fortalte at ynstemand glædede sig til legegruppe i dag onsdag. Åh. Sagde pigemoren, men der skal pigerne da til fødselsdag. Det viste sig at vi begge havde u-ret! Hahahaha, legegruppen er først næste onsdag, og pigefødselsdagen var i går ikke i dag. Så det ER en mor-ting! Bum!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih altså Liv, hvad skulle jeg gøre uden dine kommentarer:) Nu er jeg helt på toppen igen for det er en 'normal mor-ting' så:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...