21. oktober 2013

Halloweeeeeeen...... Eller bare uhygge!

Der lød nogle høje hvin da prinssepigen og hendes klassekammerater endelig fik lov at åbne døren til deres klasse her i morges, den var låst da de kom, det er den ellers aldrig så spændingen steg hurtigt.....
Der gik heller ikke lang tid før de andre elever på skolen kom rendende for at se, hvad alt skrigeriget var for noget.
I går havde de to klasselærere i de to 2klasser og nogle hjælpsomme forældre pyntet klasserne op med uhygge, uh..... De næste par uger skal der nemlig snakkes uhygge, læses uhyggelige bøger og snakkes om, hvad man er bange for og hvorfor. Halloween er egentlig ikke temaet  men pynten der følger med, kunne bruges og uhyggeligt så der ud i de to klasser.

Ingen af børnene havde nogen anelse om, hvad de mødte op til i dag. De var ikke blevet fortalt noget som helst, så overraskelsen gjorde det hele endnu mere spændende. Jeg glæder mig til at høre, hvad prinsessepigen har at fortælle når hun kommer hjem.
Vi forældre viste godt, hvad der var planlagt og sådanne tiltag fra min datters klasselærer, gør mig endnu mere overbevist om vores skolevalg for vores børn er perfekt. Vores unger elsker at gå der og vi ser de lærer en hel masse og udvikler sig.

Hvad påvirker/påvirkede jeres skolevalg til jeres børn??

2 kommentarer:

  1. Uh, uhyggeligt på den hyggelige måde. Da vi i sin tid valgte skole til Donnaen, var der en meget fin indskolingsordning med mange ressourcer, således at SFO'en pædagoger deltog i undervisningen,og der var i det hele taget tætte bånd mellem undervisningsdel og fritidsdel. Det var supergodt, så længe det varede. Men gentagne besparelser har skrællet alle goderne væk, og det ville aldrig kunne bruges som begrundelse idag. (Iøvrigt går Donnaen nu på en anden skole).

    SvarSlet
  2. Ja, indskolingen er bare så vigtig for den videre skolegang:)

    SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...