12. december 2016

Kinderæg??

Så nissen kom bog nr 2 af bøgerne Unyttig viden i mindstemandens julesok søndag. Noget af det er da helt unyttig viden men andet er bare sjov viden. Som denne her viden om USA.

Landet som elsker våben i alle afskygninger, tillader ikke Kinderæg. Jeg ved ikke helt, om jeg skal græde eller grine. Vi endte med at grine, manden og jeg. Ungerne synes bare det er synd for de amerikanske børn.

Der er andre meget ligegyldige oplysninger i bogen. Jeg hyggede mig med at kigge lidt i den i går eftermiddags. Jeg vil da så lige dele lidt af alt den her unyttige viden med dig.

- Katte kan være allergiske overfor mennesker
- Flere mænd end kvinder bliver ramt af lyn

For bare at nævne nogle få. Mindstemanden har også bog 1 som indeholder tilsvarende unyttig viden. Der findes også en bog 3 som moren håber ret meget på, at nissen kunne finde på at putte i mindstemandens sok næste søndag måske.

Ellers har vi slappet af og hygget her i weekenden. Prinsessepigen har øvet hele lørdagen med musicalskolen. Næste lørdag og søndag skal de optræde. En anderledes udgave af Pigen med svovlstikkerne. Vi er der på lørdag kl 17 og glæder os til at se prinsessepigen på scenen.
I morgen er der 9 skoledage til juleferien starter og vi flyver.

Håber du har haft en go' weekend?


15 kommentarer:

 1. Det er nu meget godt med sådan en bog. Den kan være med til at sætte tingene lidt i perspektiv, præcis som du og manden din fik gjort i går.
  Yngstedatteren arbejde 7 år hos Mc Donalds, dengang var der snak om vores mellem menu, kontra den amerikanske mellem menu (det var dengang en vi ikke havde, vores største var for lille til amerikanerne).
  Det var et andet billede der fik min undren til at spirer.
  Jeg fik et andet billede for mig - Når man som forbruger kan anlægge sag mod en producent af microbølgeovne, grundet manglende information i brugervejledning. Altså du ikke må sætte din kat ind og starte microbølgeovnen, samtidig må du have våben i hver af dine håndtasker (det skal jo matche tasken ikke), og dine børn må være med dig på skydebanen (det er bag dit hus). Jeg er et stort spørgsmålstegn.
  Jeg har en sætning der kører i mit hoved, husk dit barn gør som du selv gør og ikke som du siger. Denne sætning får mig til at tænke, så må jeg hellere udlade at smide med sten, for jeg bor jo i et glashus, og fortsætter tanken så må jeg hellere feje foran egen dør.
  De vise ordsprog er faktisk også brugbare.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mindstemanden ser life hacks på youtube hele tiden så nissen tænkte sådan en lille bog med ligegyldig viden, var super:o) og våbenloven m.m. i USA er det mærkeligste der findes.

   Slet
 2. Åh ja den amerikanske logik er for viderekommende :-)

  SvarSlet
 3. Sikke fine gaver jeres nisse kommer med :-) håber I kan klare nedtællingen til ferie. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vores nisse er stor fan af Tiger butikken:)

   Slet
 4. Moral er godt. Dobbeltmoral er dobbelt så godt! Følgeslutning: Amerikanerne er dobbelt så gode som alle os andre. Det er der i hvert fald mange af dem, der mener ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha ha Ellen:) Og mange af dem dobbelt så store:)

   Slet
 5. Jeg er ikke overrasket over den med kinderæg. Det nærmer sig jo hysteri, og matcher i virkeligheden Trump-valget ganske glimrende!
  Til gengæld vil jeg føle mig lidt sikrere næste gang jeg er ude i tordenvejr! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha ja, vi er heldige vi er i mindre risiko for lynnedslag:) Manden min mente så det var noget pjat...

   Slet
 6. Kender godt bøgerne, tænker faktisk ikke det kun er "unyttig"viden.Tænk nu hvis man en dag er med i en quiz og kan vinde mange penge og lige netop får spørgsmålet "kan katte Være allergiske over for mennesker"? 😉
  Men ja, sjovt hvor forskellige vi alle er/tænker rundt om i verden😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig Laila, det er absolut ikke unyttig eller ligegyldig vidrn:) og slet ikke hvis jeg nu skal i Hvem Vil Være Millionær:o)

   Slet
 7. noget af den viden er da ganske nyttig... du må sikkert ikke tage kinderæg med til USA (så spis det i flyveren hvis det med som tidsfordriv) men mærkelig regl....

  SvarSlet
  Svar
  1. :) ja unyttigt er det ikke og rart at vide, skulle tage til USA en dag:)

   Slet
 8. Arj stakkels katte! Kan de så få ordineret antihistaminer, eller?
  Den er genial, den med kinderæg. Gernial. Hvad så med McDonalds' Happy Meals? Nå nej, der er jo ikke chokolade i ;-)

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...