24. februar 2015

Det gjorde slet ikke ondt på hende.....

Vi var jo til fødselsdag - en rund en af slagsen - lørdag aften. Min kære veninde skulle fejres og det blev hun gjort med fødselsdagssang (den med instrumenterne efter fødselarens ønske) lækker mad hun selv havde lavet, og som var det mest fantastiske vi nogensinde havde fået! Der var hjemmelavet daimis til dessert - behøver jeg sige mere.... Hun elskede gaven, også den der ikke helt var seriøs og var for sjov.... fnis! Så fortalte hun, at det slet ikke gjorde ondt at fylde rundt. Jeg tror nu ikke det helt passer for jeg har på fornemmelsen, at hovedet måske gjorde lidt ondt dagen efter....

Søndag havde prinsessepigen feber og hostede fælt - ca. kl. 16 fik mindstemanden feber.... Så de begge var hjemme fra skole i går. Feberen forsvandt hos begge allerede om formiddagen. Prinsessepigen hostede stadig men havde det fint nok. Så i morges kom de begge i skole og det passede dem fint. En dag hjemme var rigeligt åbenbart og som prinsessepigen så snusfornuftigt sagde:

"Man er ikke syg bare fordi man er forkølet, mor" og rystede på hovedet. Har på fornemmelsen, at hun synes jeg er pylret....
Hun tilføjede så:
"men du er jo aldrig rigtig forkølet , mor. Så du kan nok ikke vide det. Det er fordi dine ben ikke virker så godt, at du aldrig er sådan forkølet, tror du ik'?"
Hmmm, det har hun muligvis ret i, hvem ved! Men pylret er jeg nok men det er vel fordi de aldrig rigtig er syge så jeg bliver nok nemt lidt febrilsk, når de så endelig er. Ved ikke helt, hvilket ben jeg skal stå på. Altså, jeg er jo glad for de næsten aldrig er syge men jeg bliver bare så nervøs, når de så endelig er.

Nu håber jeg bare forkølelsen forbliver 'bare' en forkølelse.

4 kommentarer:

 1. Lyder som en dejlig fødselsdagsfest :-) Og selvfølgelig er ungerne raske og friske efter bare en enkel dags fravær. Sådan er børn jo. Fantastisk kommentar om sammenhængen mellem forkølelse og sclerose. Virker rimeligt, at man ikke skal døje med begge dele :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi, ja der skal vel være fordele:)

   Slet
 2. Hold op nogle smarte ben du har! :) det er da fantastisk at de kan holde enhver forkølelse fra døren :)
  Altså jeg tænker faktisk at du godt kan få ondt i hovedet af at fylde 40. Men jeg ved det ikke, for mit talte jo ikke, fordi jeg var sådan udenlands. Det gør dog ikke ondt at fylde 41 kan jeg tilføje ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også fint tilfreds med benene;) Der er en mulighed for, at jeg også befinder mig udenlands på den der runde fødselsdag:) Godt at vide det ikke gør ondt på den efterfølgende fødselsdag.

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...