19. februar 2015

Vi skal til fødselsdag!

Ja, for sådanne ting sker jo jævnligt... At folk sådan går og fylder år! Men det er ikke bare en fødselsdag, det er en rund fødselsdag. For vi er nået dertil, hvor vennerne begynder at fylde rundt - 40 år!!!
Jamen hey, hvornår nåede vi lige derhen?? Jeg ligner s.. da stadig en 25 årige så det der med folk begynder at fylde 40, er da helt forkert! Eller skaber jeg mig over det fordi jeg selv har rund fødselsdag i år?? Ja, det kunne sagtens være derfor! Meeen der er laaaaang tid til det er min tur, hele 8 måneder så panik eller lign. kan holdes hen lidt endnu.

Men en af veninderne bliver 40 på lørdag og vi er inviteret til festivas. Det glæder vi os til og vi glæder os også til maden. Øh.. hvad ?? Vi har de sidste par dage gået og snakket om maden, hvad mon der er og sådan. Så er man altså ved at være voksen når det er det, der ligger højest på spændings skalaen, er man ik'?

Nå, men vi glæder os til at fejre fødselaren med hurra råb og go' mad! Hvad skal du lave i weekenden??


6 kommentarer:

 1. Er i først nu nået dertil hvor vennekredsen fylder 40? Det må være en helt utrolig ung vennekreds. Arj ok. Jeg var selv til 40 års fødselsdag ved veninde i tirsdags. Fantastisk mad! ;) og så lærte jeg hende lige, hvordan det er i denne alder mht. gaver. De bliver nemlig givet til andre. Således fik hun 10 skoleblyanter og ditto kladdehæfter til børn i Kenya. Hæ hæ.
  I weekenden? Så lidt som muligt :) god fest til jer. Håber i får så god mad at i må trille hjem ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi er ung med de unge eller noget i den retning;) Jeg har fundet en fantastisk gave til hende og en lille ekstra for sjov gave. Den fniser jeg lidt over og den er ikke engang fræk. Go' weekend til dig og dine:)

   Slet
 2. Uha, her er vi nået til at fylde 50!!! Vi har datteren hjemme fra London - så der skal bare hygges med GOD MAD ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, hvor hyggeligt med besøg:)

   Slet
 3. åhhh ja, det kender jeg godt. Det er min tur næste år, gisp (næste uge fylder jeg 39, og det kan jo ikke passe....var det ikke lige sidste år, at jeg fyldte 30???) Håber I får en rigtig god fest:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt det ikke kun er mig, der panikker en anelse:) Jeg synes altså også det kun lige var den anden dag vi blev de der 30år;) Og tak. Tænker det bliver vildt hyggeligt og sjovt:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...