20. februar 2015

Fastelavn's Party på skolen.

Der skal slås katten af tønden og kåres vindere af bedste udklædning. Ungerne har glædet sig hele ugen. Prinsessepigen ville være punk/rockstar pige. Det lykkes vist ok,  synes lidt hun ligner Kim Vilde så tænker hun da skal høre lidt af Kim Vilde sange senere i dag. Hun var i hvert fald godt tilfreds især med håret. Kunne også lige passe andet..... Tog en halv time at lave!
Mindstemanden blev klædt ud som tyv. Det er sådan noget med bare sort tøj så det var nemt. Lidt skæg på og han var næsten ukendelig. Han meddelte os, at han altså ikke bare var en tyv - han var en fransk tyv??? Jo, det er de sejeste tyve så han er altså en fransk tyv. Det kunne ikke diskuteres.... Politiet er på sagen ang en forsvunden guitar!

6 kommentarer:

 1. Ja, det er da en tro Kim Wilde-kopi! Nu skal I så høre Kids in America på repeat hele weekenden ;-) Og den der tyv ser da virkelig meget fransk ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik':) Ha ha ha:) Viste sig prinsessepigen faktisk allerede kendte Kids in America og hun synes jeg var ret bagud, da jeg jo troede hun ikke kendte den:)

   Slet
 2. Fantastiske kostumer, fantastisk punk-hår og fantastisk at han specificerer, at det er en fransk tyv, hahahaaha

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ingrid:) Forholdsvis nemt, da det jo egentlig bare er sort tøj:) Håret tog nu pænt lang tid at lave:) Det der med den franske tyv, ved vikke hvor han har fra:) Men sjovt er det.

   Slet
 3. De er totalt lækre - naturligvis. Og fed udklædning. Synes godt jeg kan ane det franske i tyven faktisk ;)

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...